Oscary 2012
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Oscary 2012
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Świetne, to może być jednak świetna ceremonia, nie mogę się doczekaćWawrzyniec pisze:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gqRnlOEhoE

Ja również, widać Akademia po samobóju z Hathaway i Franco, poszła po rozum do głowy.Templar pisze:Świetne, to może być jednak świetna ceremonia, nie mogę się doczekaćWawrzyniec pisze:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gqRnlOEhoE
Samobójem był obrażony Franco, Hathaway jest świetna i był to duży potencjał, ale niestety stracony. Ostatnio podobali mi się jako prowadzący Hugh Jackman i Ellen DeGeneres.
zawsze możesz pokazać że jesteś lepszy, w czym problem? nie ma takiego wagonu którego się nie da odczepić..
#FUCKVINYL
Wątpię, że biedny polaczek czekający na wizę miałby być pod jakimś względem lepszyAdam pisze:zawsze możesz pokazać że jesteś lepszy, w czym problem?

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Hmmm ... co prawda, kolejne Oscary dopiero w przyszłym roku ale ja już mam swoją piątkę do nominacji -= ciekawe, co się pokryje z rzeczywistością? 
John Williams - " Lincoln "
Howard Shore - " Hobbit "
James Horner - " The Amazing Spider Man "
Alexandre Desplat - " Argo "
Tom Tykwer, Johnny Klimek & Reinhold Heil - " Cloud Atlas "

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Cloud Atlas nie przeszło u krytyków i nie nominuje się takich scorów jak Spider Man, pozostała trójka bardzo prawdopodobna, chyba, że Desplata nominują za coś innego, albo podwójnie?lis23 pisze:Hmmm ... co prawda, kolejne Oscary dopiero w przyszłym roku ale ja już mam swoją piątkę do nominacji -= ciekawe, co się pokryje z rzeczywistością?
- lis23
Dlaczego " Cloud Atlas " nie przeszło u krytyków i dlaczego nie nominuje się takich prac, jak " Spider Man "?.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak już co to i tak bardziej prawdopodobne są takie nominacje:
Lincoln - John Williams
Argo/The Rise of the Guaridians - Alexandre Desplat
The Master - Jonny Greenwood
Hobbit - Howard Shore
Anna Karenina - Dario Marianelli
Lincoln - John Williams
Argo/The Rise of the Guaridians - Alexandre Desplat
The Master - Jonny Greenwood
Hobbit - Howard Shore
Anna Karenina - Dario Marianelli
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
lis23 pisze:Dlaczego " Cloud Atlas " nie przeszło u krytyków i dlaczego nie nominuje się takich prac, jak " Spider Man "?.
Spiderman jest trochę zbyt mainstreamowym filmem, by poszedł do Oscarów. To tak, jakby do Oscara nominację dostał Goldsmith za Air Force One.lis23 pisze:Dlaczego " Cloud Atlas " nie przeszło u krytyków i dlaczego nie nominuje się takich prac, jak " Spider Man "?.
Cloud Atlas nie zbiera za dobrych recenzji i nie nominuje się muzyki z potencjalnie słabszych filmów, gdzie konkurencja wśród lepszych tytułów walczących o więcej nominacji jest spora. Co do Spajdiego to kto Ci nominuje muzykę z komiksowego filmu, muzyczne nominacje daje się głównie filmom dramatycznym, a ostatnio animacjom.lis23 pisze:Dlaczego " Cloud Atlas " nie przeszło u krytyków i dlaczego nie nominuje się takich prac, jak " Spider Man "?.
- lis23
Cóż, uważam, że TASM Hornera zasługuje na nominację, wszak to najlepszy Horner od czasów " Avatara " ( pomijając FGG, które zarobiło 1 za oryginalność
)
a o co chodzi z tym " Atlasem Chnur "?, nie nominują prac więcej niż jednego kompozytora na raz, czy co?
yhy, czyli jednym słowem, polityka?
a skąd wiadomo, czy taki " Argo " lub " The Rise of the Guaridians " zarobią więcej nominacji? - bo chyba chodzi o to, że najwięcej szans ma film, który jest nominowany w największej liczbie nominacji?
jednym słowem, smutne to.

a o co chodzi z tym " Atlasem Chnur "?, nie nominują prac więcej niż jednego kompozytora na raz, czy co?
yhy, czyli jednym słowem, polityka?
a skąd wiadomo, czy taki " Argo " lub " The Rise of the Guaridians " zarobią więcej nominacji? - bo chyba chodzi o to, że najwięcej szans ma film, który jest nominowany w największej liczbie nominacji?
jednym słowem, smutne to.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John