THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Ej - wrzućcie ten mp3 na jakiś rapidshare, czy coś. Pretty please 

http://www.josepvinaixa.com/blog/adele-skyfall-preview/Wraith pisze:Ej - wrzućcie ten mp3 na jakiś rapidshare, czy coś. Pretty please

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale co to w ogóle za porównywanie.
I jakaś taka niepotrzebna konkurencja. Gdybym chciał to temat o TDKR miałby 1234 strony, bo bym wklejał zdjęcia z drapiącym się po dupie Bale'u, czy opisywałbym, że dzisiaj Hans zjadł śniadanie.
A score'ów nie ma co porównywać. Życzę Newmanowi powodzenia, gdyż chcę dobrej muzyki do Bonda. I nikt nie będzie nikomu czyścił butów, tylko jak co to Zimmer z Newmanem po koleżeńsku pójdą na wspólną kolację i sobie strzelą jakieś wytworne wino, aby uczcić udany rok.

A score'ów nie ma co porównywać. Życzę Newmanowi powodzenia, gdyż chcę dobrej muzyki do Bonda. I nikt nie będzie nikomu czyścił butów, tylko jak co to Zimmer z Newmanem po koleżeńsku pójdą na wspólną kolację i sobie strzelą jakieś wytworne wino, aby uczcić udany rok.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
nominacja do oskara za song pewna, tym bardziej że teraz ta kategoria ma 5 tytułów od nowego roku
prze genialny kawałek będzie, jaki klimat w ogóle 

NO CD = NO SALE
Chyba kpisz, jeśli to będzie w takiej wersji to raczej nominacja do epic faila.
kawałek ma 5 minut a tu trwa ledwo 1,5. do tego nie wiemy jaka wersja, bo będą dwie, w tym jedna krótsza pod czołówkę filmu.. nie wiemy nic poza tym że słowa są finalne i zapewne prowadzenie muzy i ballady też.
NO CD = NO SALE
No tak jak nie wiemy nic, to po co wyskakujesz z nominacjami do Oscara? 

bo będzie. do tego Top.1 na billboardzie i grammy 

NO CD = NO SALE
No ja tam jakoś słabo to widzę, ale zobaczymy w piątek, to co jest obecnie to nadaje się do działu epic fail i takie jest moje zdanie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nominacje do Oscara to otrzyma pewnie Randy Newman i na tym się sprawa skończy. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie bo w tym roku będzie 5 songów.
NO CD = NO SALE
na chwilę zmiana tematu 
dziś w UK wyszło nowe GQ z 6 róznymi okładkami do skompletowania

dziś w UK wyszło nowe GQ z 6 róznymi okładkami do skompletowania

NO CD = NO SALE
jeszcze jedno.. prasówka mówi: "“Skyfall” features the lush accompaniment of a 77-piece orchestra." czy słychać w tym 1,5-min fragmencie taką sporą ekipę? nie :]Templar pisze:No ja tam jakoś słabo to widzę, ale zobaczymy w piątek, to co jest obecnie to nadaje się do działu epic fail i takie jest moje zdanie.
słowa piosenki imo mają ewidentnie coś wspólnego z Bondem i M a napewno są odniesiniem do Bonda jako postaci: "we will stand tall, and face it all, together" np - Bond i M stoją i np obserwują zniszczenia Silvy, albo w trójkę stoją i nawzajem się obserwują. ostatnia bondowa piosenka w historii o bondzie to była Hamlischa - najbardziej o bondzie i nie da się bardziej

muzyka piosenki - dobrze widzieć JAC'a że to on robił aranż orkiestry. przypomnę że on orkiestrował Njumanowi Walle, Iron Lady, The Help.. Do tego stały pracownik Roja Hornera. Pytanie czy Newman miał coś do czynienia z piosenką, ale o tym się przekonamy w creditsach na Ascapie czy Bmi. strona tytułowa partytury do piosenki o nim nie wspomina. otwartą sprawą pozostaje fakt melodii z bonda, w ogóle muza w tym fragmencie jest Barry-owska, czy fakt że kawałek zawiera melodię z tematu bonda już znaną nie dyskwalifikuje jej z oskarów

NO CD = NO SALE