THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Przypominam tylko, że to niejaki Adam Krysiński wraz ze swoją rejestracją na forum w listopadzie 2009 roku, z uporem maniaka lubił mnie przezywać "fanboj".

#WinaHansa #IStandByDaenerys
na razie jest na wysokim poziomie i blisko YKMN jak dla mnie
chociaz mniej energiczna, to bardziej nostalgiczna, jak na ballade i dziedzictwo bonda przystalo 
tutaj sa sami fanbojeWawrzyniec pisze:Przypominam tylko, że to niejaki Adam Krysiński wraz ze swoją rejestracją na forum w listopadzie 2009 roku, z uporem maniaka lubił mnie przezywać "fanboj".![]()
łacznie ze mną
a mowilem, ze dobijemy do setnej strony
przecież ja tez jestem fanbojem i nie kryłem tegoWawrzyniec pisze:z uporem maniaka lubił mnie przezywać "fanboj".![]()
Wawrzyniec, ja mam wszystkie oryginalne plakaty z wszystkich bondów 90x60
NO CD = NO SALE
-
Templar
Jak z Brazylii to mu nic nie zrobią, tam planują nawet całkowicie piractwo zalegalizować, bo i tak teraz nikt tego nie przestrzegaAdam pisze:ten Mota chyba pracuje w Sony Music Brazil![]()
![]()
no co za debil
z drugiej strony Adele to nie Sony więc skąd Sony może mieć jej piosenke. Sony Pictures a Sony Music to co innego.
co mnie to, nie mój problem, nie ja wrzuciłem.
co mnie to, nie mój problem, nie ja wrzuciłem.
NO CD = NO SALE
-
Templar
No i jeszcze teoria, że to z iTunesa klip, wtedy to już tym bardziej kolesiowi nic nie zrobią 
Za to ten co nie dopilnował tego, żeby zablokować na iTunesie wyleci na zbity pysk
Za to ten co nie dopilnował tego, żeby zablokować na iTunesie wyleci na zbity pysk
sama strona bonda miała fejle.. cover singla wrzucili na serwer 27.09. stąd był w necie, bo nie mieli zablokowanego skryptu przeglądania folderów ala serwer ftp i sobie można było ściągać foty które tam wgrali
http://www.007.com/wp-content/uploads/2 ... 01_650.jpg
http://www.007.com/wp-content/uploads/2012/ - całyrok miesiąćami były foty w katalogach.. ale już nie można bo
dopiero jak cover wyciekł i się zaczął pojawiać to się połapali i już nie ma przeglądania strony w tej formie
http://www.007.com/wp-content/uploads/2 ... 01_650.jpg
http://www.007.com/wp-content/uploads/2012/ - całyrok miesiąćami były foty w katalogach.. ale już nie można bo
dopiero jak cover wyciekł i się zaczął pojawiać to się połapali i już nie ma przeglądania strony w tej formie
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No i nawet coś o muzyce zaczęliśmy dyskutować.Agent pisze:a mowilem, ze dobijemy do setnej strony
tu będzie 200 zakłądek, neich tylko score wyjdzie
potem foty z premiery, wywiady, linki i wszystko dookoła 
NO CD = NO SALE
cos czuje, ze temat o TDKR bedzie mogl sie schowac

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak samo jak score Newmana. 
btw, song Adele w całości trwa przecież 4:46, czyli tym samym w czołówce filmu zostanie MOCNO skrócony, bo one trwają ok 2,5-3min.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zobaczymy Adele co jest zrozumiałe reaguje bardzo stanowczo na wszelkie sugestie i plany uszczuplania. Wystarczy tylko wspomnieć jak się Karl Lagerfeld musiał potem tłumaczyć i wysyłać swoje torebki. 
byly by jaja, gdyby Zimmer mogl po Skyfall Newmanowi buty czyscic swoim TDKRWawrzyniec pisze:Tak samo jak score Newmana.