Jaka to melodia? ODCINEK 4: Black Tuesday
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Adam to tu jeszcze ani jednego (0, słownie: zero) posta na temat zagadki akurat nie napisał, Ty zaś Bucholc niebezpiecznie zbliżasz się do jego formy.
Prosiłem po prostu, żeby bez sensu nie zaśmiecać akurat tego topiku, bo potem nie idzie się połapać w zagadkach, podpowiedziach, odpowiedziach... No ale niektórzy nie mogą się widocznie powstrzymać.

Prosiłem po prostu, żeby bez sensu nie zaśmiecać akurat tego topiku, bo potem nie idzie się połapać w zagadkach, podpowiedziach, odpowiedziach... No ale niektórzy nie mogą się widocznie powstrzymać.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tylko żebyś później nie gadał, że nie masz nawet 1 punktu i nie możesz zagadek zadawać.Adam Krysiński pisze:słowem się już nie odezwę w tym temacie![]()

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E, nie jeszcze nie mam, nie mialem ostatnio za bardzo czasu. A w sumie to troche szkoda, ze Ele nie graBucholc Krok pisze:Wawrzyniec ma już chyba zagadkę gotową do wrzucenia?

Pomysle nad jakas odpowiedzia, ale na razie za bardo nic mi nie przychodzi do glowy. Tylko nie bede ukrywal. ze troche mi czasu zajelo, zanim znalazlem podpowiedz Mystery'ego. To juz chyba latwiej przebrnac autem przez Syberie zima niz przez niektore tutejsze posty

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No to wychodzi, że następną zagadkę zadaje Babuch. Aże go nie ma to Koper..Wawrzyniec pisze:E, nie jeszcze nie mam, nie mialem ostatnio za bardzo czasu. A w sumie to troche szkoda, ze Ele nie graA tak ogolnie to sam sie zastanawiam czy i ja czasowo dam rade grac
![]()
![]()

Posty "Offtopa" możesz spokojnie omijać, bo na 99,99% i tak tutaj nic nie wnoszą.Tylko nie bede ukrywal. ze troche mi czasu zajelo, zanim znalazlem podpowiedz Mystery'ego. To juz chyba latwiej przebrnac autem przez Syberie zima niz przez niektore tutejsze posty

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak to mialem tyle czasuBucholc Krok pisze: Swoją drogą miałeś tyle czasu..

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Przynajmniej jedną zagadkę trzeba było mieć porzygotowaną w poprzednim odcinku na wypadek wygranej..Wawrzyniec pisze:Jak to mialem tyle czasuDopiero niedawno pojawil sie nowy regulamin, z ktorym musialem sie zapodac.
Dzisiaj będzie 2 podpowiedź i ktoś już odgadnie, a Ty "w polu".A po za tym to jeszcze nikt nie zgadl zagadki Mystery'ego, wiec chyba jednak czas na przygotowanie jednej zagadki mam?