Geoff Zanelli & Blake Neely - The Pacific
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Skoro chodliwy tytuł to powinni wydawać więcej..
Rzeczywiście Visitora już nie ma? Niedawno gdzieś widziałem.. O, w CDJapan chyba jeszcze jest.
Rzeczywiście Visitora już nie ma? Niedawno gdzieś widziałem.. O, w CDJapan chyba jeszcze jest.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Nie "jest" (na stanie), tylko widnieje jako "dostępny w 2-4 tygodnie"... To duża różnica...Bucholc Krok pisze:O, w CDJapan chyba jeszcze jest.
Nie raz mi się zdarzało, że mi cdjapan kasował zamówienia, zwłaszcza tytuły przy których widnieje "dostępne w 14 dni", "dostępne w 2-3 tygodnie". Czasem czekałem dwa miesiące i nic, w końcu sami mi kasowali...
Ostatnio zmieniony wt lut 16, 2010 12:51 pm przez Althazan, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przepraszam Panowie, ale o czym Wy właściwie rozmawiacie
A wracając do meritum sprawy to muzyka do "Into the West" jest rzeczywiście dobra, może nie "miażdży" jak to ktoś tutaj określił, ale jest naprawdę dobra, chyba najlepsza praca Zanelliego. A patrząc, że za "Into the West" też stał Steven Spielberg to i tym bardziej co do "The Pacific" jest optymistycznie nastawiony. Gdyż tak gdzie ma coś do czynienia Spielberg zwykle mamy dobrą, czasami bardzo dobrą, czasami wybitną, a czasami boską muzykę

A wracając do meritum sprawy to muzyka do "Into the West" jest rzeczywiście dobra, może nie "miażdży" jak to ktoś tutaj określił, ale jest naprawdę dobra, chyba najlepsza praca Zanelliego. A patrząc, że za "Into the West" też stał Steven Spielberg to i tym bardziej co do "The Pacific" jest optymistycznie nastawiony. Gdyż tak gdzie ma coś do czynienia Spielberg zwykle mamy dobrą, czasami bardzo dobrą, czasami wybitną, a czasami boską muzykę

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tym razem akurat musze stanąć w obronie Adama
Gdyż w swym twierdzeniu, ze "Into the West" miażdży nie dostrzegam nic offtopowego. "Into the West" podobnie jak "The Pacific" to score Zanelliego do serialu Spielberga. Udany zreszta score, który daję nadzieję na. że najnowsza praca Zanelliego & Co. będzie udana.
Ja zaś się powtćrzę i napiszę. że "Into the West" to "tylko" dobry score

Ja zaś się powtćrzę i napiszę. że "Into the West" to "tylko" dobry score

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Doprawdy? A to, że pisze to 3 razy (sam tak stwierdza) tworząc 3 posty, też nie jest offtopikiem???Wawrzyniec pisze:Tym razem akurat musze stanąć w obronie AdamaGdyż w swym twierdzeniu, ze "Into the West" miażdży nie dostrzegam nic offtopowego.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy