Tylko po jednej, dlatego chcą opchnąć lub dać do zwrotu.Templar pisze:No to jak MM i możesz spokojnie obejrzeć towar to bym brał, bo się opłacaA tylko po jednej sztuce mają? Nie mają drugiego kompletu?
Howard Shore - Hobbit
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Howard Shore - Hobbit
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Szkoda, no ale jak mówi Adam sprawdź dobrze stan i jak dadzą Ci za 300zł to bierz 

to bierz ale rozfoliuj i sprawdź bo ide o zakłąd że one są ponownie zafoliowane bo ktoś sobie chciał posłuchać, albo płyty w środku latają..
NO CD = NO SALE
- lis23
Tak też zrobię i posprawdzam, o ile zechcą mi sprzedać 
chcę tam też kupić " Braveheart " i " Gladiatora " po 40 zł oraz " Duets " i " Made in England " Eltona / jedne z niewielu braków w kolekcji
/, oraz trylogię LOTR na Blu-Ray - 390 zł ... 

chcę tam też kupić " Braveheart " i " Gladiatora " po 40 zł oraz " Duets " i " Made in England " Eltona / jedne z niewielu braków w kolekcji

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

za drogo. stanowczo za drogo. gladiator regularnie jest przeceniany na 19 zł w universalu, a braveheart na 25. z reguły na przełomie roku jest wyprzedaż więc już blisko.lis23 pisze:chcę tam też kupić " Braveheart " i " Gladiatora " po 40 zł
reżyserską mam nadziejęoraz trylogię LOTR na Blu-Ray - 390 zł ...

NO CD = NO SALE
można spróbować z Anglii sprowadzić. Proponuje amazon.co.uk i wtedy nabrać kilka tytułów za 25funtów (125zł) - nie płaci się wtedy za przesyłke 

Ostatnio zmieniony śr wrz 26, 2012 22:07 pm przez Agent, łącznie zmieniany 1 raz.
Templar pisze:Funt po 4zł, fajnie maszAgent pisze:25funtów (100zł)
po 5,2 PLN

http://www.kursfunta.pl/
już ta senna pora się zaczyna dla mnie 

- lis23
Hmmm ... obawiam się, że do kolejnej przeceny nie będę już miał kasyAdam pisze: za drogo. stanowczo za drogo. gladiator regularnie jest przeceniany na 19 zł w universalu, a braveheart na 25. z reguły na przełomie roku jest wyprzedaż więc już blisko.
reżyserską mam nadzieję

co do LOTR to, ba, innej wersji bym nie brał, niż reżyserska

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

cos czuje, że The Amazing Spider-Man na BD poleci na pierwszy ogień 

- lis23
W pierwszej kolejności byłby " Lincoln " gdyby tylko CD wyszło u nas równo z premierą w USAAgent pisze:cos czuje, że The Amazing Spider-Man na BD poleci na pierwszy ogień

a tak na pierwszy ogień w listopadzie pójdą dwa albumy z " Hobbita " i ACIII - ale TASM też bo wychodzi gdzieś na początku listopada / 8,9? /.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Hobbit w USA dopiero w połowie grudnia, u nas chyba w styczniulis23 pisze:W pierwszej kolejności byłby " Lincoln " gdyby tylko CD wyszło u nas równo z premierą w USAAgent pisze:cos czuje, że The Amazing Spider-Man na BD poleci na pierwszy ogień![]()
a tak na pierwszy ogień w listopadzie pójdą dwa albumy z " Hobbita " i ACIII - ale TASM też bo wychodzi gdzieś na początku listopada / 8,9? /.