THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
a po co, napisałem przecież że on się dyplomatycznie wypowiedział o piosence
a score jest świetny - w filmie. na płycie to jedna z porażek dekady przez spartolone totalnie wydanie.

NO CD = NO SALE
Adam pisze:a po co, napisałem przecież że on się dyplomatycznie wypowiedział o piosencea score jest świetny - w filmie. na płycie to jedna z porażek dekady przez spartolone totalnie wydanie.
dlatego Die Another Day najlepiej sluchac w postaci bootlega z filmu

coś mi świta, że Arnold cos tam kiedys mowil w sprawie piosenki z DAD, ze Madonna zrobila to po swojemu i nadala "inny" wyraz tradycji bondowskich piosenek

Ostatnio zmieniony śr wrz 26, 2012 15:13 pm przez Agent, łącznie zmieniany 2 razy.
Paweł - nie możesz do Hansa uderzyc, aby sie z Newmanem skontaktowal w sprawie jakis sampli czy utworow ze Skyfall? 
W sumie jakby Nolan robil Bonda, to Hans na pewno bylby na stanowisku kompozytora - wtedy Paweł by nas informował co i jak na bierzaco

W sumie jakby Nolan robil Bonda, to Hans na pewno bylby na stanowisku kompozytora - wtedy Paweł by nas informował co i jak na bierzaco

Agent umarłemAgent pisze:Paweł - nie możesz do Hansa uderzyc, aby sie z Newmanem skontaktowal w sprawie jakis sampli czy utworow ze Skyfall?

NO CD = NO SALE

Adam, śmierć nadejdzie jutro

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ej, dlaczego.Adam pisze:Agent umarłemAgent pisze:Paweł - nie możesz do Hansa uderzyc, aby sie z Newmanem skontaktowal w sprawie jakis sampli czy utworow ze Skyfall?

A w ogóle jednak człowiek czegoś się z tego tematu dowie. Np. nie wiedziałem, że Arnold nie odpowiadał za "Die Another Day" Madonny. Teraz jeszcze bardziej wiem, dlaczego ta piosenka jest taka ciulowa.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
umarłem 2 raz bo nie zrozumiałeś chybaWawrzyniec pisze:Ej, dlaczego.Adam pisze:Agent umarłemAgent pisze:Paweł - nie możesz do Hansa uderzyc, aby sie z Newmanem skontaktowal w sprawie jakis sampli czy utworow ze Skyfall?Ciekawe czy wolałbyś usłyszeć główny motyw na roztrojone banjo z pianinem w tle, czy z mocnymi ostinatami.

Np. nie wiedziałem, że Arnold nie odpowiadał za "Die Another Day" Madonny.

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A sorry, źle przeczytałem z tymi samplami. Zresztą co Hansa mają obchodzić sample do Bonda.

Hello, jakoś mnie nie to nie interesowało i niby skąd miałem wziąć tę książeczkę.Adam pisze:toż przecież wystarczyło zaglądnąć do książeczki/skanów, end credits filmu/main titles filmu, recek, wiki itd i już było wiadomo że to nie Arnolda
![]()

a wiki nie masz albo z czołówki filmu nie pamiętasz? on chyba że Ty drugi po Pawle co widział w życiu tylko same Malicki i Bergmany i Scotty i praktycznie nic więcej 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wypraszam sobie.
Mój mózg się wprost smaży od nadmiaru popcornu. Po prostu ten film jest tak zły, że zaraz po seansie starałem się go wymazać z pamięci.

aha,ok.. no ale przynajmniej sie nie udzielasz jak czegoś- czytaj 99% - nie widziałeś 

NO CD = NO SALE
Adam, You Only Live Twice 
na żartach się nie znacie
nie można pożartować z Hansa i Newmana
no dajcie spokój 
po prostu całe filmmusic.pl

na żartach się nie znacie

po prostu całe filmmusic.pl

mozna, mnie to rozbawiło dlatego napisałem że umarłem 

NO CD = NO SALE
I must have scared the living daylights out of YouAdam pisze:mozna, mnie to rozbawiło dlatego napisałem że umarłem

Już myślałem, że moja licencja na postowanie będzie revoked