EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
Re: EPIC FAIL! :D
No i będą zawstydzeni, 373 796 widzów w ten weekend co jest trzecim najlepszym otwarciem polskiego filmu po 1989!Mystery Man pisze:Poczekajcie tylko na wynik otwarcia Jesteś Bogiem w Polsce, Hobbit, a tym bardziej Skyfall będą zawstydzeni.
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=90968
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie wiedziałem, że jest aż tyle fanów Paktofoniki w Polsce? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Przecież to jeden z megakultów polskiego rapu. Skąd ta skrzywiona mina?
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie skrzywiona, tylko zdziwiona. Po prostu ile razy mam kontakt z kimś kto słucha polskiego rapu, lub z samymi polskimi raperami, to zawsze słyszę, jacy oni są niszowi i jak mało popularny jest ten gatunek w Polsce i jacy to oni underground, a tu widzę jednak swoich miłośników to coś ma. Ale proszę bardzo, nie mój cyrk nie moje małpy. 

ROTFL, w ostatnich latach ubywa fanów HH, ale nadal to jest jeden z najpopularniejszych gatunków muzyki w Polsce.Wawrzyniec pisze:to zawsze słyszę, jacy oni są niszowi i jak mało popularny jest ten gatunek w Polsce i jacy to oni underground
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No. Gdzie jak gdzie, ale w Polsce to raperzy na pewno na niskie dochody nie narzekają. 

Fe.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Za rok nikt znowu nie będzie pamiętał co do Paktofonika, a tym bardziej film Jestę Bogię.

Ghostek pisze:Za rok nikt znowu nie będzie pamiętał co do Paktofonika, a tym bardziej film Jestę Bogię.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Nikt nie mówi o fanach gatunku, bo tamci wiedzą co jedzą. Mówię o gówniarzach, którzy jeszcze mleka spod nosa nie wytarli a robią teraz wielki szum wokół siebie, że niby już w kołyskach mamusie im puszczały PFK na dobranoc.
60-80% widzów to będzie właśnie efekt czystego hype'u.
Co do popularności hh. Odkąd rozprzestrzenia się R'N'B, trip-hop, dubstep i inne gatunki wchodzące choć jedną stopą na podwórko pierwocin hh, fanów czystej odmiany dramatycznie wręcz ubyło. Czysty hh jest teraz niszą i pokazują to statystyki sprzedaży płyt... niestety.
Co do popularności hh. Odkąd rozprzestrzenia się R'N'B, trip-hop, dubstep i inne gatunki wchodzące choć jedną stopą na podwórko pierwocin hh, fanów czystej odmiany dramatycznie wręcz ubyło. Czysty hh jest teraz niszą i pokazują to statystyki sprzedaży płyt... niestety.

To już nie moja wina, że ludzie mają skrzywione poczucie czasu i 9, czy nawet 12 godzin (licząc wersje rozszerzone) popierdzielanka do wulkanu z wątkiem gejowskim i 3 godzinami nudy to dla nich yes, yes, yes, ale już wysiedzieć tą chwilkę na Drzewie życia, to potwarzTemplar pisze:No dokładnie, choć Hobbit może mieć jednak więcej, bo LOTRy były u nas bardzo popularne i wszystkie części są w TOP6 otwarć, ale Skyfall to na pewno takiego wyniku nie osiągnie.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hej, ja tak samo nudziłem się na Lotrach jak na Drzewie Życia. Jeżeli do mnie pijesz 

Piję do wszystkich fanbojów, co to mają mokro w majtkach, bo Jackson nakręcił to samo i "będzie w kinach grane 3 lata z rzędu!" Przeca to epic fail.
- Wojteł
- John Williams
Ghostek pisze:Nikt nie mówi o fanach gatunku, bo tamci wiedzą co jedzą. Mówię o gówniarzach, którzy jeszcze mleka spod nosa nie wytarli a robią teraz wielki szum wokół siebie, że niby już w kołyskach mamusie im puszczały PFK na dobranoc.
Otóż to
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Poseł Czarnecki zrezygnował z kandydowania na prezesa PZPN. Chyba coś mu nie poszłe ze zbieraniem głosów poparcia. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy