Wojciech Kilar - dzieła klasyczne
Re: Wojciech Kilar - dzieła klasyczne
No właśnie, Shore skoczył... znaczy skończył się i co dalej? 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Skaczący magik?Templar pisze:A umiesz skakać jak Magik?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
LOL, Wawrzek nie zna Magika
http://pl.wikipedia.org/wiki/Magik_(raper)
A co do skakania to poczytaj o jego "końcu", dużo memów było na ten temat, taki czarny humor
"-Magik!
-Co?
-Skocz po piwo!"

http://pl.wikipedia.org/wiki/Magik_(raper)
A co do skakania to poczytaj o jego "końcu", dużo memów było na ten temat, taki czarny humor

"-Magik!
-Co?
-Skocz po piwo!"

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to z tego filmu co teraz do kin wchodzi. Sorry, ja po prostu nie interesuję się i nie trawię polskiego hip-hopu, więc mi inni magicy po głowie chodzą. Zresztą czytając w wikipedii i naprawdę zahaczając o czarny i niesmaczny humor, to jego ostatnia magiczna sztuczka raczej nie wyszła.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
No dobra, ale i tak trochę fail nie znać, ja Biebera nie słucham, a jakoś o nim słyszałem, a o Magiku to zawsze dużo się mówiło, a nie jak Adam twierdzi, że dopiero teraz jak film się pojawił
Ale w sumie tego filmu jestem ciekaw, dobre recenzje zbiera, chyba się wybiorę, ciekawe czy będzie scena lotu 

Jako, że jest odkop, to tylko dodam, że w obie płyty, które w pierwszym poście przytaczałem, się zaopatrzyłem. Płytę Naxosa nabyłem na FMF, natomiast Requiem musiałem zza Oceanu sprowadzać (bo oczywiście w Polsce trudno dostępne), ale było warto - "Kościelec" i "Choralvorspiel" to dwa majestatyczne arcydziełka, no i jeszcze suita z Życie za życie.

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
nikt nie wbił (chyba) specjalnego wydawnictwa dla Bucholca i Althazana
jest złoto, są japońskie znaczki, dwie płytki i wszystko za jedyne 35 zeta

Zestawienie kompilacyjne nawet ciekawe, tylko na siłę są tam wrzucone 3 utwory z filmówki, w tym "Mrówki" z Pana Tadeusza (naprawdę, nie ma tam lepszych, ciekawszych utworów...?).

- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Ja chyba to kupię:
http://allegro.pl/greatest-hits-wojciec ... 12726.html
Sporo tematów filmowych na CD2 a CD1 gdzie są "Orawa", "Krzesany", "Exodus" i "Victoria" to super sprawa.
http://allegro.pl/greatest-hits-wojciec ... 12726.html
Sporo tematów filmowych na CD2 a CD1 gdzie są "Orawa", "Krzesany", "Exodus" i "Victoria" to super sprawa.
koniecznie chcesz kilka nowych aranży z wokalem Jopkowej? :]
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
oczywiście. ale obawiam się że mógł o tym fakcie nie wiedzieć 

Ostatnio zmieniony pn paź 01, 2012 16:04 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jakaś lipa.. a złota folia jest?kiedyśgrześ pisze:nikt nie wbił (chyba) specjalnego wydawnictwa dla Bucholca i Althazanajest złoto, są japońskie znaczki, dwie płytki i wszystko za jedyne 35 zeta
![]()
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Jopkowej aranże ?Adam pisze:koniecznie chcesz kilka nowych aranży z wokalem Jopkowej? :]
Chciałem też "Konig der Letzten Tage" ale cena na allegro wysoka... Mógłby to ktoś kiedyś zremasterować też