SZACUN :D
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: SZACUN :D
Kolejny ledwo co wyszedł z imprezy w melinie Marasa. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jaasne..Ghostek pisze:Jakbym miał moc decyzyjną w TVP, to za 4 lata zlałbym normalną olimpiadę i transmitował tylko zmagania naszych paraolimpijczyków.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wojteł
- John Williams
Adam pisze:już wiadomo czemu Marasa nie ma na forum![]()
Wy się śmiejecie, ale mi to przypomina pewną imprezą, na której z kolegami postanowliśmy połączyć dwa najlepsze artykuły spożywcze na świecie - czyli wódkę i majonez. Było ciekawie, nie powiem.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E tam o 18stce mojego dawnego kumpla ze studiów pisano w lokalnej gazecie. W tym o zarzyganym rynku 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Hm, to raz mój kumpel, będąc na rynku właśnie, obrzygał sobie okulary. Do dziś nie wiemy jak to zrobił. No ale do gazety jeszcze nie trafiliśmy, na szczęście 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Zapewne chciał ich użyć jako miski.Wojtek pisze:Hm, to raz mój kumpel, będąc na rynku właśnie, obrzygał sobie okulary. Do dziś nie wiemy jak to zrobił.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
35 medali, 14 złotych, 9. miejsce w klasyfikacji, do tego kilka rekordów świata, szacun dla paraolimpijczyków, a ci z olimpiady niech biorą przykład 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Najlepsze jest to, że mówiono o 30 medalach,a wyszło z tego troszkę więcej plus przytoczone przez ciebie rekordy. Bardzo udane igrzyska 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
36
No, to teraz politycy ruszą stadem do gratulacji, żeby się wykazać, jacy to oni dobrzy i wrażliwi.
No, to teraz politycy ruszą stadem do gratulacji, żeby się wykazać, jacy to oni dobrzy i wrażliwi.

to se poczytajcie zamiast na forum siedzieć i do pamiętników wpiszcie bo to już dziś 
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... yager.html
zawsze się zastanawiałem jak oni to możliwe że to się przez te wszystkie lata o coś nie rozwaliło albo coś tego nie rozwaliło
i męczy mnie ta sprawa dalej..

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... yager.html
zawsze się zastanawiałem jak oni to możliwe że to się przez te wszystkie lata o coś nie rozwaliło albo coś tego nie rozwaliło

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
36 medali na 503 konkurencje (uwzględniając wszelakie wariacje dyscyplin dla różnych stopni niepełnosprawności), czyli na 1509 medali możliwych do zdobycia... To naprawdę tak niesamowita ilość?Bucholc Krok pisze:36
Fakt, że to lepiej niż na zwykłych igrzyskach 10 na 302, czyli na 906 możliwych do zdobycia medali. Co jednak sprawia, że paraolimpijczycy zdobywali medale trochę niewiele ponad dwa razy częściej, jak sprawni olimpijczycy. Czyli jakby transmitowali paraolimpiadę to wcale tak super by się tego nie odbierało, że nie wiadomo jaki łał.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
To jest o tyle łał, że olimpijczyków mieliśmy w Londynie 218, którzy zdobyli 10 medali. Paraolimpijczyków było 101 a medali 36. Policz sobie proporcje i przemyśl to.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.