Ted - Walter Murphy
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: Ted - Walter Murphy
Wspaniała rozrywka godna twórcy tego filmu. 
Kilka jajcarskich nawiązań do Family Guy'a no i ta muzyka... ekspresyjna do bólu przez co genialnie wpisująca się w konwencję.
Jeden z lepszych filmów komediowych jakie widziałem w tym roku.

Kilka jajcarskich nawiązań do Family Guy'a no i ta muzyka... ekspresyjna do bólu przez co genialnie wpisująca się w konwencję.
Jeden z lepszych filmów komediowych jakie widziałem w tym roku.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A czy po seansie też długo Tobie po głowie chodziło:
Flash a-ah
Savior of the Universe
Flash
He save everyone of us
Flash
He's a miracle
Flash
King of the impossible

Flash a-ah
Savior of the Universe
Flash
He save everyone of us
Flash
He's a miracle
Flash
King of the impossible

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie no film mega, dawno się tak nie uśmiałem, momentami to nieźle jadą po bandzie
A muzyka, przyjemna tapetka, ale nic zapadającego w pamięci, płyty jeszcze nie słuchałem.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Hę? Toż ten film w miarę grzeczny jest - fajna komedia z wątkiem romantycznym, morałem i happy-endem. Parę żartów o seksie, cycki przez pół sekundy i kilka faków to jeszcze nie jazda po bandzie.Templar pisze:Nie no film mega, dawno się tak nie uśmiałem, momentami to nieźle jadą po bandzie

Muzyka ok, robi co trza, ale w sumie solidne rzemiosło i nic ponadto.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@Mystery, może przemienimy ten temat w jeden wielki o muzyce do produkcji Setha MacFarlane'a? Tak się pytam, gdyż do najnowszego jego filmu muzykę skomponuje nie Walter Murphy, a Joel McNeely:
http://filmmusicreporter.com/2013/05/30 ... -the-west/
Oczywiście fajny wybór i pewnie teraz to tylko liczyć, że do trzeciego filmu MacFarlane'a muzykę skomponuje Ron Jones.
http://filmmusicreporter.com/2013/05/30 ... -the-west/
Oczywiście fajny wybór i pewnie teraz to tylko liczyć, że do trzeciego filmu MacFarlane'a muzykę skomponuje Ron Jones.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Myślę, że nie warto, założy się po prostu Joel McNeely - A Million Ways to Die in the West, a western w jego wykonaniu będzie zapewne czymś wartym uwagiWawrzyniec pisze:@Mystery, może przemienimy ten temat w jeden wielki o muzyce do produkcji Setha MacFarlane'a? Tak się pytam, gdyż do najnowszego jego filmu muzykę skomponuje nie Walter Murphy, a Joel McNeely: