Sorry, ale ktoś kto stawia niepełnosprawnych w jednym szeregu z mordercami i zboczeńcami jest debilem i nie ma tu co dyskutować na ten temat.Bucholc Krok pisze:To, że nie podobają Ci się jego poglądy nie znaczy, iż możesz okreslać go takim mianem. Sam siebie stawiasz w złym świetle.
EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
Re: EPIC FAIL! :D
- Wojteł
- John Williams
Jedziecie po tym Korwinie, a bez niego gimbusy musiałyby popierać Palikota
Na szczęście większość z nich wyrasta z tego do czasu, gdy otrzyma prawa wyborcze 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
A Korwin kiedyś wspominał, że on by chciał obniżenia wieku do 16 lat, także PO kiedyś wyskoczyła z takim pomysłem, całe szczęście zrezygnowali z tego, bo inaczej gimbaza by nam JKM wprowadziła do Sejmu 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
To by akurat mogło wyjść tylko na dobre, bo nawet jak się JKM nie lubi i nawet jeśli czasem plecie trzy po trzy, to jednak często gada do rzeczy na pewno bardziej od większości patałachów, których w Sejmie rzeczywiście mamy. Prezydentem on by może lepiej nie był, ale w sejmie mógłby się pojawić jak najbardziej.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wojteł
- John Williams
Templar pisze:A Korwin kiedyś wspominał, że on by chciał obniżenia wieku do 16 lat
To i tak za dużo, żeby Korwinowi poparcie przekroczyło granicę błędu statystycznego, musiałby obniżyć wiek do 14 lat

To już Kaczyński mądrzejsze rzeczy gadaDanielosVK pisze:to jednak często gada do rzeczy na pewno bardziej od większości patałachów

- Wojteł
- John Williams
I za legalizacją marychy jest, taki dobry z niego człek, to jest najważniejszy powód poparcia u gimbazy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładnie, a niech tylko taki gimbus będzie miał wypadek i wyląduje na wózku inwalidzkim, to już człowiek drugiej kategorii.
Według mnie wejście Korwina (on ma jeszcze partię jakby co) co Sejmu by nic nie dała. Kolejna partia, jak swego czasu Partia Przyjaciół Piwa. Toż jego pomysły by i tak nie przeszły podczas głosowania i tylko byłoby zamieszanie i szum medialny. Więcej destrukcji by sprowadził niż dał.
Ja znam takich co to wraz z otrzymaniem prawa do głosu głosowali na Korwina. A teraz tylko kiwają głową i już tacy chętni swój głos oddać nie chcą. Korwin jest cool bo trawka będzie legalna, wprowadzi karę śmierci i zajmie się niepełnosprawnymi.
Według mnie wejście Korwina (on ma jeszcze partię jakby co) co Sejmu by nic nie dała. Kolejna partia, jak swego czasu Partia Przyjaciół Piwa. Toż jego pomysły by i tak nie przeszły podczas głosowania i tylko byłoby zamieszanie i szum medialny. Więcej destrukcji by sprowadził niż dał.
Ja znam takich co to wraz z otrzymaniem prawa do głosu głosowali na Korwina. A teraz tylko kiwają głową i już tacy chętni swój głos oddać nie chcą. Korwin jest cool bo trawka będzie legalna, wprowadzi karę śmierci i zajmie się niepełnosprawnymi.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Rzecz w tym, że cała reszta jest o kant dupy potłuc. 

Fe.
- Wojteł
- John Williams
Cholera, szkoda, że nie jestem za Korwinem, bo bym sobie ustawił jako zdjęcie w tle na fejsie. A chuj tam, ustawię to tak czy siak

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja jednak dalej nie rozumiem, ale widać to jest przykład dawnych państw bloku wschodniego, że w Polsce buntująca się młodzież, czy w ogóle buntownicy stawiają na radykalną prawicę, a nie lewicę jak na zachodzie.
Tak, tak walić lewaków. Yeah! Bóg Honor Ojczyzna! Yeah! Yeah! Żadnego seksu przed ślubem! Yea... 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No ale teraz Wawrzek to przechodzisz z jednej skrajności w drugą, lewacy (Palikoty i spółka) to dla mnie takie same czuby jak prawica w wykonaniu Korwina i tam też pełno buntującej się młodzieży. O teraz znaleźli sobie zajęcie i zajmują mieszkania/budynki i później nie chcą ich oddać, człowiek się z domu boi wyjść, bo jak wróci to się okaże, że jakieś gimbusy w nim siedzą i są tzw. squatersami i nie będą chcieli wyjść. Do tego jeszcze latają na wszystkie eksmisje i się napierdalają z policją, wczoraj RP zarzucił pomysłem, żeby zabronić eksmisji, no wtedy wszyscy przestaną płacić czynsze, świetny pomysł, jebać kapitalistów!Wawrzyniec pisze:Ja jednak dalej nie rozumiem, ale widać to jest przykład dawnych państw bloku wschodniego, że w Polsce buntująca się młodzież, czy w ogóle buntownicy stawiają na radykalną prawicę, a nie lewicę jak na zachodzie.Tak, tak walić lewaków. Yeah! Bóg Honor Ojczyzna! Yeah! Yeah! Żadnego seksu przed ślubem! Yea...

- Wojteł
- John Williams
Panowie, ale musicie przyznać: Memy z Korwinem i Cejrowskim są genialne. Oto kolejny przykład:

Ale, ale. Okazuje się, że istnieją większe oszołomy i szkoda, że internauci jeszcze nie podchwycili materiału na Mem:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Organizacj ... chistyczny
http://monarchia.org.pl/

Ale, ale. Okazuje się, że istnieją większe oszołomy i szkoda, że internauci jeszcze nie podchwycili materiału na Mem:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Organizacj ... chistyczny
http://monarchia.org.pl/