Najlepsze nieleonowskie westerny Morricone
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I tak też Mystery, podobnie jak wielu, jak chociażby ja, czy też Ele padł ofiarą offtopa. 
A co do samego tematu, to ja radziłbym poczekać, aż się Koper, zjawi, gdyż co jak co, ale na Morricone to się Koper zna. Ba
Z tego co ja wiem to Koper zna każdy score Morricone i widział każdy film do którego Morricone muzykę komponował. Jest on w sumie największym specjalistą od Morricone w Europie Środkowo-Wschodniej
On Ci coś na pewno doradzi
Zresztą Koper jest ogólnie specjalistą od westernowej muzyki, jak i też samych westernów. Ja się mogę założyć, że on, pomijając filmy Leone, że on takie chociażby klasyki "Hombre", "Dzika banda", "Biały Kanion", "Siedmu Wspaniałych", "W Samo Południe","Teksas Po Drugiej Stronie Rzeki" "Patt Garret i Billy Kid" czy też "Boss Nigger" zna na pamięć

A co do samego tematu, to ja radziłbym poczekać, aż się Koper, zjawi, gdyż co jak co, ale na Morricone to się Koper zna. Ba

Zresztą Koper jest ogólnie specjalistą od westernowej muzyki, jak i też samych westernów. Ja się mogę założyć, że on, pomijając filmy Leone, że on takie chociażby klasyki "Hombre", "Dzika banda", "Biały Kanion", "Siedmu Wspaniałych", "W Samo Południe","Teksas Po Drugiej Stronie Rzeki" "Patt Garret i Billy Kid" czy też "Boss Nigger" zna na pamięć

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Najlepszym specem od Enja to jest pan Sztompke z polskiego radia!Wawrzyniec pisze:A co do samego tematu, to ja radziłbym poczekać, aż się Koper, zjawi, gdyż co jak co, ale na Morricone to się Koper zna. BaZ tego co ja wiem to Koper zna każdy score Morricone i widział każdy film do którego Morricone muzykę komponował. Jest on w sumie największym specjalistą od Morricone w Europie Środkowo-Wschodniej
![]()
![]()
Ostatnio zmieniony pt kwie 30, 2010 10:15 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ciekawe, że nikt nie odgadł mojej zagadki z Matalo!Wawrzyniec pisze:Zresztą Koper jest ogólnie specjalistą od westernowej muzyki, jak i też samych westernów.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
E, wciąż klepie te znane..Adam Krysiński pisze:Najlepszym specem od Enja to jest taki pan Sztompke z pewnego radio..

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
La Resa dei Conti - postaram się to wkrótce zrecenzować 
Il Ritorno di Ringo (głównie dla świetnego tematu)
Il Grande Silenzio
- to te moje ulubione. Ale w takiej Faccia e Faccia też znajdziesz świetne momenty (główny temat), podobnież w Navajo Joe. Duello Nel Texas, mimo że tak mało morriconowski też fajny.

Il Ritorno di Ringo (głównie dla świetnego tematu)
Il Grande Silenzio
- to te moje ulubione. Ale w takiej Faccia e Faccia też znajdziesz świetne momenty (główny temat), podobnież w Navajo Joe. Duello Nel Texas, mimo że tak mało morriconowski też fajny.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: