Najlepsze nieleonowskie westerny Morricone
Najlepsze nieleonowskie westerny Morricone
Gdzie jak gdzie, ale tu na muzyce Gennio znają się jak nigdzie indziej, także, tak jak w temacie, jakie są wasze ulubione westerny Morricone, poza filmami Sergio, rzecz jasna.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak zwykle, nie trzeba odpowiadać, nie trzeba nawet czytać, ha! Jak wiele można.Adam Krysiński pisze:Myster, daj żyć, prosze

Mystery, jak rozumiem robisz sondę przed publikacją zagadki?;)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Każdy ma prawo pisac o czym chce.. a Ty masz prawo nie czytać, już to pisałem, ale widać nie dotarło. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Więc niech offtop trwa 
Co do pytania to już pisałem, że zadawanie czegokolwiek z Ennio to samobój, więc ode mnie Morricone raczej się nie spodziewajcie, no chyba, że ktoś nie zna tu "Una Lucertola Con La Pelle Di Donna", "Spogliati Protesta Uccidi" czy "Quattro Mosche Di Velluto Grigio", ale to raczej wątpliwa sprawa

Co do pytania to już pisałem, że zadawanie czegokolwiek z Ennio to samobój, więc ode mnie Morricone raczej się nie spodziewajcie, no chyba, że ktoś nie zna tu "Una Lucertola Con La Pelle Di Donna", "Spogliati Protesta Uccidi" czy "Quattro Mosche Di Velluto Grigio", ale to raczej wątpliwa sprawa

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
E, tam.. zawsze da się wybrac fragment, którego nie da się tak łatwo odgadnąć. Przecież zagadki nie muszą trwać tak długo jak oryginalne utwóry.. nie wiem skąd ten zwyczaj, żeby dawać całe utwory..