SZACUN :D
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
-
Templar
Re: SZACUN :D
A ostatnio do tramwaju się przyczepił:Adam pisze:ej ten koleś z wawy Spajdi miażdży. ja chce taki strój!

ale tym razem na następnym przystanku mu mandat 50zł wlepili, i jak tu być superbohaterem w takim mieście?
ale koleś jest prze genialny.. no i strój ma full profeska z tego co widze po filmikach w necie.. w usa są sklepy które sprzedają wierne repliki strojów, np za batmana z fimów burtona trzeba dać ok 7 tys zł bez cła.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tylko 50zł?Templar pisze:ale tym razem na następnym przystanku mu mandat 50zł wlepili, i jak tu być superbohaterem w takim mieście?
Po ścianach też chodzi?Adam pisze:ale koleś jest prze genialny.. no i strój ma full profeska z tego co widze po filmikach w necie..
To cyknij foty w takim przebraniu, a nie tak bockiem, bockiem..w usa są sklepy które sprzedają wierne repliki strojów, np za batmana z fimów burtona trzeba dać ok 7 tys zł bez cła.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jakoś mało podobne były. 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Mefisto
No właśnie to jest najśmieszniejsze - gdyby siedział w środku bez biletu dostałby z buta ze 140Bucholc Krok pisze: Tylko 50zł?
u nas jest 240 - jak wytrzeźwiałka praktycznie
kanary od 3 msc jak podnieśli na 240 mają mało roboty 
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
ja tam nie wiem dokładnie, bo nigdy nie płacę, ale te ceny się różnią w zależności od czegoś tam - w dodatku kiedyś było coś takiego, że jak zapłaciłeś w pierwszym tygodniu od złapania, to płaciłeś mnie, niż musiałbyś potem, ale nie wiem czy to dalej obowiązuje
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
240zł
Fiu...