Najlepszy wakacyjny score
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Najlepszy wakacyjny score
Też do tego score'u nie wracam, ale nie chciałem być kontrowersyjny. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przesadzie, dla mnie jak na razie rok 2012 jest lepszy od poprzedniego. Mamy, "Johna Cartera", "Cabin in the Woods", "Cosmopolis", "Brave", "Amazing Spidermana" i (fanfary) "THE DARK KNIGHT RISES"
Po za tym na rynku gier mamy też świetne soundtracki, jak "Journey", "Darksiders II", czy niedługo "Guild Wars 2".
Rok temu były dwa Williamsy i "Soul Surfer". A teraz już jest dobrze, a jeszcze "Lincoln" przed nami.
Po za tym na rynku gier mamy też świetne soundtracki, jak "Journey", "Darksiders II", czy niedługo "Guild Wars 2".
Rok temu były dwa Williamsy i "Soul Surfer". A teraz już jest dobrze, a jeszcze "Lincoln" przed nami.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
hp_gof
Wawrzyniec, upały Ci nie służą. Te pierwsze 8 miesięcy 2012 roku są jednymi z najsłabszych 8 miesięcy ostatnich lat... W ogóle nie ma o czym gadać... Być może 2012 rok będzie lepszy od 2011, ale to ewentualnie będzie można powiedzieć pod koniec grudnia. Teraz powiedzieć coś takiego to stanowczo za dużo. Naćpałeś się za dużo jaśminu i nie wywietrzyłeś mieszkania.
-
Mefisto
Tylko on, James Roy
reszta albo bida albo niezłe, ale mimo wszystko rozczarowania
reszta albo bida albo niezłe, ale mimo wszystko rozczarowania
-
Templar
John Carter rewelka, nie ma dnia, żebym chociaż raz go nie przesłuchałkiedyśgrześ pisze:John Who![]()
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dlaczego zaskakująca? Toż chyba znamy zasady forum i raczej Hansowi ono przyjazne nie jest. A choć wypomina się czteronutowce i docina Jamesowi to jest tutaj sporo kryptofanbojów, zresztą od zawsze byli. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Półka wyżej od reszty, mająca wszystko co filmowy score mieć powinien, na poziomach dla tej konkurencji raczej słabo osiągalnej, toteż żadna mi niespodziankaAdam pisze:ankieta dośc zaskakująca. Spajdi prowadzi?
obstawiałem tu raczej fanbojstwo do autopilocika w batmanie, albo do brave
ale z drugiej strony....? jak Maras daje pixarowemu scorowi tyle co Brajanowi, to wiedz że coś się dzieje

NO CD = NO SALE
-
Mefisto
Wawrzek - byłeś nudny z tym już pół roku temu, więc zgadnij, jak jest teraz?Wawrzyniec pisze:i raczej Hansowi ono przyjazne nie jest.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Pół tylko?? Kiedy on nie był z tym nudny. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
hp_gof
Jak Hansu stworzy coś fajnego, to forum jest przyjazne, jak tworzy chłam - to nieprzyjazne. Prosta reguła. Tak jest z każdym kompozytorem. Nooo może z wyjątkiem Williamsa - tego trzeba wielbić bez umiaru... Chociaż nie, tutaj też zawsze pojawia się krytyka
Sam też się do niej dokładam 
taa krytyka - jedyna krytyka na Dżona tutaj to że czemu tak długo cza czekać na score. ewentualnie druga, czemu tak mało scorów komponuje.
NO CD = NO SALE