"Alice in Wonderland" - Danny Elfman
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Skoro jest okładka to by się też przydało podlinkowac kilka fragmentów. Bo chyba w wątku nikt nic nie wklejał.Wawrzyniec pisze:A więc czy znajdzie się jakiś śmiałek, który się do mnie przyłączy i napisze, że fragmenty brzmią zachecająco, miodzio czy coś w tym stylu?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Na pierwszej stronie, zaraz nad okładką jest link do fragmentówBucholc Krok pisze:Skoro jest okładka to by się też przydało podlinkowac kilka fragmentów. Bo chyba w wątku nikt nic nie wklejał.

Mimo, że jest już niby podobny temat w dziale płytowym, to patrząc, że ukazały się pierwsze fragmenty uważam, że muzyka Elfmana jak najbardziej zasługuje na osobny dobry temat na forum.
A więc miłego słuchania
http://disneymusic.disney.go.com/albums ... rland.html
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Rzeczywiście, próbki są fajne. Zapowiada się dobra ścieżka.Wawrzyniec pisze:Ale, proszę bardzo mogę go jeszcze raz zapodać:
Nawet wszedłem na YT, ale jakość dźwięku tych fragmentów jest fatalna..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dzięki Mystery, ale już tak dosłownie to nie musiałeś tego pisaćMystery Man pisze:Fragmenty brzmią zachecająco, miodzio czy coś w tym stylu

O i Bucholcowi, też się te fragmenty podobają

Czy w ogóle coś jeszcze ma Elfman w tym roku w planach?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Pewnie kilka knotów..Wawrzyniec pisze:Czy w ogóle coś jeszcze ma Elfman w tym roku w planach?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tradycyjnie nie rozumiem zdziwienia co niektorych osob
Jezeli ktos stworzy kilka dobrych, czy tez bardzo dobrych partytur, to dlaczego nie nalezy go nazywac kompozytorem roku?
Oczywiscie patrzac, ze mamy luty to takie obwieszczenia, moga sie zdawac przedwczesne, ale jako, ze te fragmenty "Alicji..." bardzo mi sie spodobaly, to tak po prostu napisalem. I powtarzam, ze nie mialbym nic przeciwko, gdyby ten rok byl rokiem Elfmana. A, ze nie mialbym nic przeciwko, aby ten rok byl tez rokiem Hansa Zimmera, to nie mam chyba po co pisac? Podalem imie i nazwisko, gdyz nie ta cala tajnosc, wydaje mi sie nie potrzebna.
A to, ze Zimmera teraz akurat nie bronie, zreszta nie wiem niby w jakim celum mialbym, to nie oznacza, ze jestem, taki lub owaki. Czasami po prostu lepiej w niektorych kwestiach milczec, a i tak muzyka sama sie obroni

A to, ze Zimmera teraz akurat nie bronie, zreszta nie wiem niby w jakim celum mialbym, to nie oznacza, ze jestem, taki lub owaki. Czasami po prostu lepiej w niektorych kwestiach milczec, a i tak muzyka sama sie obroni

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Fajny wywiad z Elfmanem
http://www.rottentomatoes.com/m/1000959 ... nny_elfman
http://www.rottentomatoes.com/m/1000959 ... nny_elfman
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +