michał lorenc - kołysanka

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#16 Post autor: Bucholc Krok » pn lut 15, 2010 19:19 pm

Panowie, żeby się popsztykać o Jabłońskiego... i jeszcze o to, że każdy z Was go lubi.. to tylko u nas takie cuda.. :lol:
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#17 Post autor: Adam » pn lut 15, 2010 19:20 pm

Bo Wawrzyniec od tego wkręcania se filmów zaczyna mnie posądzać o herezje jakieś :P
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#18 Post autor: Wawrzyniec » pn lut 15, 2010 19:21 pm

Adam Krysiński pisze:Wawrzyniec co Ty znów wciskasz za kit? Kiedy ja pisałem czy nie pisałem, że Transy mi się nie podobają czy że są złe? Od zawsze mówiłem że jedynka mi się bardzo podoba :? Za dużo earl greya pijesz :)
Coś się tak upart z tym earl greyem, ja nie piję earl greya, jak już co :wink: A teraz do konkretów. Ja nie wciskam, żadnego kitu. Gdyż niby skąd bym wiedział, że lubisz muzykę do "TF". Oczywiście, że wiem bo sam pisałeś, tylko że pisałeś to zawsze "tam", a nie "tutaj", dlatego też kiedyś już nie pamiętam w którym temacie pieszczotliwie i bez złych zamiarów, ani chęci urażenia, nazwałem Cię Dr. Jekyllem i Mr. Hydem. Ale jakoś nie zrozumiałeś najwidoczniej mojej aluzji, gdyż naprawdę czasami zdawało mi się, że mam do czynienia z dwoma Adamami, nie uwłaczając. No, dobra ale już wszystko zostało wyjaśnione, a żeby już nie było żadnych wątpliwości to teraz piję herbatę żurawinową :wink:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#19 Post autor: Adam » pn lut 15, 2010 19:23 pm

A czy ktoś tutaj pytał mnie o moją opinię o Trany? Nie, więc nie pisałem, i tez nigdzie nie mówiłem nic złego o tej pracy. Było mnie wcześniej spytać :) A ja sobie teraz piję kakało z drzewa kakałowego posypane kakałem o smaku kakałowym :lol:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#20 Post autor: Mystery » pn lut 15, 2010 19:24 pm

Temat "kołysanka", a ci o Jabłonie nawijają, no nie mogę :lol:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#21 Post autor: Bucholc Krok » pn lut 15, 2010 19:25 pm

O co chodzi, przecież porządek na forum jest. :P
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#22 Post autor: Wawrzyniec » pn lut 15, 2010 19:25 pm

Mystery Man pisze:Temat "kołysanka", a ci o Jabłonie nawijają, no nie mogę :lol:
A co, ja np. lubię sobie zapodać muzykę do "Transformerów" przed snem :P :wink:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

ODPOWIEDZ