BRIAN TYLER - THE EXPENDABLES 2 (2012)
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: BRIAN TYLER - THE EXPENDABLES 2 (2012)
Wg teorii napis „POSŁUCHAJ AUDIO RECENZJI” jest w złym miejscu
Poważnie 
Mnie właśnie głośniki padły :/ nie mogę ich włączyćGhostek pisze:Trochę ugrzeczniona, ale nietypowa recenzją Ex2:
http://filmmusic.pl/index.php?act=recki&id=1361
Endżoj
dobra powalczyłem
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Kij im w okoWojtek pisze:Co za rasizm, co z niesłyszącymi lub pozbawionymi głośników?

Ghostek pisze:Kij im w okoWojtek pisze:Co za rasizm, co z niesłyszącymi lub pozbawionymi głośników?
To właśnie Goldsmith w latach 80tych a także u progu lat 90tych, trzymał za przysłowiowe jaja gatunek taniej sensacji
dobra recenzja
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Gosce już nawet pisać się nie chce.Ghostek pisze:Trochę ugrzeczniona, ale nietypowa recenzją Ex2:
http://filmmusic.pl/index.php?act=recki&id=1361
Endżoj
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
hp_gof
Fajny pomysł z audiorecenzją - niczym audycją radiową. Muzyka Tylera w tle prezentuje się o wiele lepiej niż opinia o jego twórczości
Plus Tomek Goska ma zajebisty głos do takich audycji, no może poza tym przeciąganiem niemal każdej ostatniej sylaby
Tematycznie? Tutaj prawie nic się nie zmieniaaa, właściwie nic się nie zmieniaaa, bo i po co miałoby się zmieniaććć? Dwie kluczowe melodieee z części pierwszeej tak mocno wryły się w wyobraźnię kompozytoraaa, że jakiekolwiek zmianyyy w tym zakresieee wydawały mu się nielogiczne.
Ale generalnie chcę więcej!
PS. I ta ironiczna aluzja do Desplata
Dobrze, że chociaż nazwisko dobrze odmienione i wymówione 
Tematycznie? Tutaj prawie nic się nie zmieniaaa, właściwie nic się nie zmieniaaa, bo i po co miałoby się zmieniaććć? Dwie kluczowe melodieee z części pierwszeej tak mocno wryły się w wyobraźnię kompozytoraaa, że jakiekolwiek zmianyyy w tym zakresieee wydawały mu się nielogiczne.
Ale generalnie chcę więcej!
PS. I ta ironiczna aluzja do Desplata
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No to w takim razie będzie więcej. 
Co do przeciągania, to niestety jest to moja zmora. Wychowałem się na Podlasiu i tak mi zostało.
Za sitem siedzę od wielkiego dzwonu (na prawdę wielkiego), więc i nie mam wyrobionego głosu pod takie audycje. No ale praktyka czyni "miszcza".
Co do przeciągania, to niestety jest to moja zmora. Wychowałem się na Podlasiu i tak mi zostało.
Za sitem siedzę od wielkiego dzwonu (na prawdę wielkiego), więc i nie mam wyrobionego głosu pod takie audycje. No ale praktyka czyni "miszcza".

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Powtarzaj za nami: Aleksądr Depla... Aleksądr Depla... 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Desplat jak Desplat, no ale jakbym miał na przykład zakpić z Gustavo Santaolalla, powiedziałbym po prostu Sralala i tyle 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Jak na moje to to się czyta Despla i się nie odmienia.hp_gof pisze:PS. I ta ironiczna aluzja do DesplataDobrze, że chociaż nazwisko dobrze odmienione i wymówione
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
-
hp_gof
Błąd! Wymawia się Despla, a nie DeplaKoper pisze:Powtarzaj za nami: Aleksądr Depla... Aleksądr Depla...
DokładnieGhostek pisze:Desplat jak Desplat, no ale jakbym miał na przykład zakpić z Gustavo Santaolalla, powiedziałbym po prostu Sralala i tyle
Ja wolę jednak dopełniacz - kogo czego? - Desplata - ładniej brzmi. Chociaż dopuszczam formę "odsyłam do twórczości Desplat" bez odmiany.DanielosVK pisze:Jak na moje to to się czyta Despla i się nie odmienia.
-
Templar
Po prostu DESPLAT, a nie jakieś Despla, Depla, Dipla i nie można kurna zrozumieć o kogo mu chodzi 
-
hp_gof
W języku pisanym DESPLAT, ale wymawia się DESPLA. Tak czy siak, wiadomo że chodzi o PLUM PLUM 
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
To Ty od dzisiaj nie jesteś żaden Michał, tylko Mihal. 
Ostatnio zmieniony sob sie 18, 2012 19:59 pm przez DanielosVK, łącznie zmieniany 1 raz.
Fe.
-
Templar
MihauDanielosVK pisze:To Ty od dzisiaj nie jestem żaden Michał, tylko Mihal.