JAMES NEWTON HOWARD - THE BOURNE LEGACY (2012)
Re: JAMES NEWTON HOWARD - THE BOURNE LEGACY (2012)
Jak komuś zalezy na prestiżu a nie na liczeniu kasy,to bierze dobrego kompozytora i dobrego gitarzyste na soliste. Proste.
#FUCKVINYL
COLOSSEUM today announced that they are pressing new CDs from a new, corrected master.
Their customers can get their faulty CDs exchanged.
#FUCKVINYL
Chyba pierwszy przypadek w historii Varese, że się przejęli swoimi błędami (jako osobna płyta)...Adam pisze:COLOSSEUM today announced that they are pressing new CDs from a new, corrected master.

tylko że tu chodzi o Colloseum
Oni wysłali maile do Varese żeby ich powiadomić. u Varese cisza. Colloseum napisało że będą wymiany nośników. teraz pytanie, czy jak ktoś nie kupował w C., to czy mu wymienią, bo na stronie varese cisza.

#FUCKVINYL
Colosseum ma super serwis, to wiem od dawna. Ale master jednak mają z Varese, więc oni pewnie też będą nowe robić...
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Wy tu gadu gadu o technicznych sprawunkach, ale mi nasuwa się jedno pytanie: Kto do cholery kupuje takie paździerzowe płyty? 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Właśnie, nie chcę być złośliwy, gdyż wiem co teraz czuje Althazan. Tak samo się czułem przy "4 Piratach"
Ale czy Althazan w ogóle zamierza kupować ten soundtrack? Na zasadzie, kolekcjonerskiej, przywiązania do kompozytora.
Ciężka sprawa.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ghosti, wyobraź sobie że tak jak są osoby kupujące jak leci Hornera, tak mogą być takowe osoby pałające miłością i kupujące każdego Howarda

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Mój mały ciasny rozumek nie dopuszcza takiej ewentualności. 
Swoją drogą gorsze rzeczy brałem na warsztat, a tak tylko chciałem wetknąć kij w mrowisko i popatrzeć jak mrówki szaleją.

Swoją drogą gorsze rzeczy brałem na warsztat, a tak tylko chciałem wetknąć kij w mrowisko i popatrzeć jak mrówki szaleją.

Kupię, kupię... I nawet sobie posłucham... 

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Uważaj Tomek bo cię od fanbojów wyzwąAlthazan pisze:Kupię, kupię... I nawet sobie posłucham...

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Spokojnie, czasy kiedy określenie "fanboj" na tym forum było obraźliwe i miało poniżyć, ośmieszyć daną osobą, już dawno minęły.muaddib_dw pisze:Uważaj Tomek bo cię od fanbojów wyzwąAlthazan pisze:Kupię, kupię... I nawet sobie posłucham...

Plus, zawyżona recenzja Southalla:
http://www.movie-wave.net/?p=2753
#WinaHansa #IStandByDaenerys