to nie ogarniam jak można Arnolda pod to nie podpiąćMystery Man pisze:5 minut frontalnego ataku na narządy słuchowe

to nie ogarniam jak można Arnolda pod to nie podpiąćMystery Man pisze:5 minut frontalnego ataku na narządy słuchowe
Arnolda jak najbardziej, Chajdeckiego już nieAdam pisze:to nie ogarniam jak można Arnolda pod to nie podpiąćMystery Man pisze:5 minut frontalnego ataku na narządy słuchowe
Oj nie kumasz Adam, Michael kumał zawszeAdam pisze:to nie ogarniam jak można Arnolda pod to nie podpiąćMystery Man pisze:5 minut frontalnego ataku na narządy słuchowe
No, choć jeden kuma czacze, choć póki co wysługuje się samym KamenemOj nie kumasz Adam, Michael kumał zawszew tym klipie w drugiej połówce
http://www.youtube.com/watch?v=aatNiBuT ... re=related
Wybór dobryWybór może być tylko jeden: "Aux Loups!" z Tomcia Palucha
Nie!
Też nie!
Jestem w połowie, to się jeszcze rozkręci?
To żart czy prowokacja?
geniuszMystery Man pisze: Z dzisiejszych propozycji na listę trafiają:
Coach Chase - The Musketeer
Licence Revoked - Licence To Kill
Golden Gate Fight - A View To A Kill
The Palace Fight - Octopussy
Air Bond - The Living Daylights
Underwater Mayhem/Death Of Largo/End Titles - Thunderball
Jak spełniają wymagania z pierwszego postu to nawet jestem ciekaw takich propozycjiAdam pisze:a czy mogą być wrzuty z gier?
no to EPIC brak FAIL MysteraMystery Man pisze:Jak spełniają wymagania z pierwszego postu to nawet jestem ciekaw takich propozycjiAdam pisze:a czy mogą być wrzuty z gier?
No to już wielka przygoda po bandzieFire Dragon - 13 wojownik
Carriage Chase, Battle - Wyspa Piratów
No nie do końca, ale chyba się poddam i niech ludziska wrzucają co im się podobaCo mi się przypomni to napiszę, a tak a propos to fajny temat.