Najlepsze okładki 2012
Re: Najlepsze okładki 2012
Już po zwiastunie widać, że Kościukiewicz po raz (co najmniej) trzeci gra to samo. Inna rola, ale jakby grał tego samego ciołka, co w WCK. Za to o ile Grochowską średnio lubię, bo zawsze ma minę zgwałconej szarej myszki, to tutaj jakoś dobrze się prezentuje. No w każdym razie podoba mi się plakat. Na film i tak nie zamierzałem iść 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Co do pierwszej to czcionka cienka. Sam pomysł może i ciekawy, ale nie w tym wykonaniu. Buszmen może być.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Bucholc, załóż swój własny portal, okładki.pl, na której będzie okładki recenzować. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Możliwe. Musiałbym nieco rozjaśnić fotkę, bo chwilowo mam cokolwiek przyciemnioną.Wawrzyniec pisze:To chyba jest Buszmenka?
Interes nie wróży sukcesu.DanielosVK pisze:Bucholc, załóż swój własny portal, okładki.pl, na której będzie okładki recenzować.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To sobie najpierw rozjaśnij, zwiększ rozdzielczość powyżej 320x240 pikseli i wtedy recenzuj, bo na razie to dziewczyny od chłopca nie odróżniasz. Mam nadzieję, że live nie masz podobnych problemów.Bucholc Krok pisze:Możliwe. Musiałbym nieco rozjaśnić fotkę, bo chwilowo mam cokolwiek przyciemnioną

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie, choć skłamałbym, gdybym napisał, że nie nachodzą mnie wątpliwościi, gdy widzę obrośniętą kobietę albo "wycyckanego" mężczyznę. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Świetnie i Adam spieprzył taki dobry efekt, jaki Mystery stworzył.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

wersja usa scoru który milan wydał we francji prawie rok temu. tak jak ten na okładce się czują na tym forum ci którzy śmią powiedzieć coś złego na Dżona albo pochwalić Brajana!!

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Twórca okładki raczej się nie wysilił.
Ciekawe czy wydają to jako CD-R, tak jak zrobili z "Hiszpańskim cyrkiem" Banosa, który w Europie był przez Milan wydany a na amazonie już tylko jako CD-R...Adam pisze:
wersja usa scoru który milan wydał we francji prawie rok temu. tak jak ten na okładce się czują na tym forum ci którzy śmią powiedzieć coś złego na Dżona albo pochwalić Brajana!!