Nie wiem, nie znam się. Ja tam wolę gołe baby.hp_gof pisze:A tak w ogóle, to bardzo podoba mi się ten fotos. Jak się dobrze przyjrzycie, to macie solidną próbkę jego ślicznego pisma
FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: 5. Festiwal Muzyki Filmowej - Kraków - 24 - 26 Maj 2012
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Koper pisze:Nie wiem, nie znam się. Ja tam wolę gołe baby.hp_gof pisze:A tak w ogóle, to bardzo podoba mi się ten fotos. Jak się dobrze przyjrzycie, to macie solidną próbkę jego ślicznego pisma

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No. I od razu lepiej a nie ręka starego dziada i jego notatki.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
w tle, po prawej 

Nie wiem gdzie tatarak, masz zamiast tego tartak:hp_gof pisze:A gdzie tatarak?

i tu jeszcze jedna literka: a Jak se tam dodasz i zamienisz kolejność to będzie tatarak

między udami a brzegiem pucharuhp_gof pisze:A gdzie tatarak?

o, a tutaj taki artykuł z myślą o przyszłości z dziś, jak się ta krakowska kultura ma:
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425, ... platy.html
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425, ... platy.html
#FUCKVINYL
Biorąc pod uwagę osobę Wickiego, jak i pewną europejską bliskość, to jest szansa i na Kraków w sumieThe 21st Century Symphony Orchestra has announced a concert featuring the world premiere performance of the Academy Award-nominated original score for Ridley Scott’s epic historical drama Gladiator performed live to projection. Hans Zimmer and Lisa Gerrard have composed the score for the Oscar-winning film starring Russell Crowe and Joaquin Phoenix.The music will be performed by over 150 members of the 21st Century Symphony Orchestra and the 21st Century Choir under the baton of Ludwig Wicki. Three concerts will be held on two consecutive days on May 4 & 5, 2013 at the KKL Luzern Concert Hall in Lucerne, Switzerland. The project marks the orchestra’s sixth live to projection concert project of modern film music following performances of Howard Shore’s music for the three Lord of the Rings films, the score for the first Pirates of the Caribbean movie and Michael Giacchino’s score for J.J. Abrams’ Star Trek, which will have its world premiere this April. To order tickets for the Gladiator concert, click here (in English) or here (in German).
jakieś kotlety grają, a Cordoba (Ubeda) dziś ogłosiła że u nich w tym roku M.Danna i Beltrami
, oraz trzecie duże nazwisko czekają na potwierdzenie.

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jeden koleś, który zna organizatorów (bo pisał dla nich recki) w niezbyt subtelny sposób próbuje przekazać nam, że to ma być Silvestri.

#FUCKVINYL
Ubeda vs. Kraków. Ponarzekam trochę
Ten news po raz kolejny pokazuje, że tamten (tamte) festiwale robi się bardziej pod prawdziwych fanów, nasz ma bardziej nadal mainstremowo-masowy charakter, być może dlatego, że wiecznie jako impreza tego typu "musi się sprzedać i na siebie zarobić". A takie nazwiska jak Danna czy Beltrami niestety nie są 'sprzedajne', VIP-om w sektorze A nic nie mówią i z pewnością będą wychodzić z głośnym tupaniem w czasie koncertu 

Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej
takie są realia i od dawna to mówiłem i pisałem. Krzysiek od nas był 2 razy w Ubedzie - tam przyjeżdżają tylko totalni fanboje, zupełnie inna organizacja i klimat, a miejsc na tym dziedzincu zamku na koncert mają może ze 400.
#FUCKVINYL