JERRY GOLDSMITH - 8 rocznica
Re: JERRY GOLDSMITH - 8 rocznica
najlepszy jego score obok First Knight
, ale tylko w wersji complete. geniusz nad geniusze, Welcome Aboard Sir to jeden z najlepszych finałów muzycznych w historii na czele z Finale z pierwszego Batmana Burtona.

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Adam, co Ty mówisz, kto by tam o tym pamiętał, "przecież to tylko Goldszmit" 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
chyba jest różnica w normalnym docenieniu muzy, po prostu, a zapisywaniem sobie w kalendarzyku to gdzie i kiedy co do dnia kipnął i jeszcze robienie z tego rocznicowych postów
no ludzie trochę umiaru bo jak mówię nawet uberfanboje na fsm nie robią takich cyrków.

Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2012 12:12 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Wojtek pisze:Adam, co Ty mówisz, kto by tam o tym pamiętał, "przecież to tylko Goldszmit"
są lepsi kompozytorzy, ale Goldsmith był geniuszem też
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
O właśnie, ja muszę sobie zapisać w kalendarzyku, że Desplat ma równo za miesiąc urodziny 

proponuje wzorem miss euro relacjonować takie rzeczy codziennie na żywo 

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ja bym powiedział, że życie. Co zrobić? Adam ma tu trochę racji. Bez przesady.Agent pisze:Basil odszedł 6 lat temu
Jerry 8 lat temu
co za masakra :/
A o 80-tce Kilara ktoś tu pamiętał? Bo nie trafiłem na wątek.hp_gof pisze:O właśnie, ja muszę sobie zapisać w kalendarzyku, że Desplat ma równo za miesiąc urodziny
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2012 13:07 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Czyli nie? Cóż, bardziej się ceni zmarłych niż żywych. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Nawet wczorajszy piękny koncert na tvp2 oglądałem.Bucholc Krok pisze: A o 80-tce Kilara ktoś tu pamiętał? Bo nie trafiłem na wątek.
Wracając do tematu, o swoich ulubieńcach należy pamiętać http://www.youtube.com/watch?v=oDgBGtIBVVg

No to Adam, codziennie rano zakładasz tematy "Dzień na żywo (data)" i jedziesz ze wszystkimi rocznicami, miesięcznicami i innymi pierdołami dot. filmówkiAdam pisze:proponuje wzorem miss euro relacjonować takie rzeczy codziennie na żywo