ALEXANDRE DESPLAT - ARGO (2012)
Re: ALEXANDRE DESPLAT - ARGO (2012)
A ja się kompletnie nie nastawiam, bo osoba reżysera nie daje gwarancji, że film będzie dobry. I że zainspiruje kompozytora do napisania czegoś unique, a nie kolejnych plumkających popłuczyn.
Jedynym tegorocznym filmem, który daje Desplatowi pole do popisu i ma duży potencjał, żeby nas zaskoczyć jest animacja Dreamworks ("Rise of the Guardians"). Ale i w to nie uwierzę, dopóki nie usłyszę. Amen.
Jedynym tegorocznym filmem, który daje Desplatowi pole do popisu i ma duży potencjał, żeby nas zaskoczyć jest animacja Dreamworks ("Rise of the Guardians"). Ale i w to nie uwierzę, dopóki nie usłyszę. Amen.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Dobrze, już nie musisz nam udowadniać, że Ci się idol znudził. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
To skoro wakat się zwolnił, to ja mogę zostać głównym fanbojem Desplata 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@Templar zapomnij! Twoim miejscem jest u mojego i Pawła boku w triumwiracie fanboyów Zimmera.
A w ogóle nie wiem, ale coś jest nie tak z tym "Argo"
hp_gof nie jest do tego przekonany, Marek też to olewa i jak na razie to najwięcej ja i Adam, powtarzam JA (WAWRZYNIEC) i ADAM mamy najwięcej do powiedzenia i największe oczekiwania wobec tej muzyki.
Co jest?
A potem i tak będzie, że żadnej dobrej, ambitnej muzyki się nie promuje, tylko gówna.

A w ogóle nie wiem, ale coś jest nie tak z tym "Argo"

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ja też czekam, o czym pisałem w innym temacieWawrzyniec pisze:jak na razie to najwięcej ja i Adam, powtarzam JA (WAWRZYNIEC) i ADAM mamy najwięcej do powiedzenia i największe oczekiwania wobec tej muzyki.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Kiedy będą jakieś próbki do tego cuda? Mystery nic nie ma?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Chyba we śnieTemplar pisze:To skoro wakat się zwolnił, to ja mogę zostać głównym fanbojem Desplata

To, że jestem skrajnie sceptyczny, nie oznacza, że zwalniam posadę

Myślę, że w drugiej połowie roku się bardziej uaktywnię, bo na razie czas posuchy

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Naprawdę? Po zwiastunie jakoś nie mogę się przekonać, żeby ten akurat film miał wyzwolić u Desplata nie wiadomo co. Spodziewam się raczej czegoś na poziomie desplatowskich utworów Pana Magorium albo przy dobrych wiatrach ostatniego Pottera. Gdyby Francuz pisał to w 2007 roku nastawiałbym się bardziej.hp_gof pisze: Jedynym tegorocznym filmem, który daje Desplatowi pole do popisu i ma duży potencjał, żeby nas zaskoczyć jest animacja Dreamworks ("Rise of the Guardians").
Na Argo oczywiście czekam, ale nie spodziewam się cudów, prędzej poziomu Idów marcowych. Jednak Affleck nie jest reżyserem o muzycznej wyobraźni Polańskiego.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Za pół roku to już nikogo nie będą interesować, bo nie będzie czasu na słuchanieMystery Man pisze:Spokojnie, za pół roku będą![]()

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Polski tytuł oczywiście zmieniony na "Operacja Argo".
Od 30.11.2012 w kinach, a dystrybucją zajmuje się WarnerBros.
Czyli mamy 1,5 miesiąca opóźnienia względem światowej premiery 12.10.2012
Od 30.11.2012 w kinach, a dystrybucją zajmuje się WarnerBros.
Czyli mamy 1,5 miesiąca opóźnienia względem światowej premiery 12.10.2012

1,5 miesiąca jeszcze da się przeżyć, mam nadzieję, że nie będzie jeszcze dodatkowego opóźnienia
A ja bym chciał jeszcze, żeby jakiś dystrybutor zapodał Moonrise Kingdom, ale chyba prędzej się BRRipa się w necie doczekam 

Co do Argo - to jest Warner Bros - oni czasami nawet jeśli mają w planach wprowadzenie jakiegoś filmu do kin, to może się okazać, że trafi on dopiero na DVD - np. EL&IC
Aczkolwiek jesień to początek sezonu filmowego, więc może tak źle nie będzie. A Moonrise Kingdom podobnie jak Pan Lis może dotrzeć do kin w tak ograniczonej liczbie kopii, że BRRip chyba będzie szybszym i pewniejszym rozwiązaniem 

Tu jest link do ściągnięcia tego utworku ze stronki managementu Desplata:
http://www.kraft-engel.com/media/Despla ... e/Argo.mp3
http://www.kraft-engel.com/media/Despla ... e/Argo.mp3
Ale przecież Moonrise Kingdom ma ustaloną polską datę premiery w kinach - 26 październikaTemplar pisze:1,5 miesiąca jeszcze da się przeżyć, mam nadzieję, że nie będzie jeszcze dodatkowego opóźnieniaA ja bym chciał jeszcze, żeby jakiś dystrybutor zapodał Moonrise Kingdom, ale chyba prędzej się BRRipa się w necie doczekam