Jedną sztukę zostawiłem dla siebie, laptop wrócił ostatnio z serwisu i zaczynam graćBucholc Krok pisze:I to Ty opylasz na Alledrogo?Templar pisze:A ja dzisiaj na Giermaszu CD Projektu kupiłem 2 kolekcjonerki, każda po 350zł10 sztuk w sumie było
Diablo 3 - Russel Brower
-
Templar
Re: Diablo 3 - Russel Brower
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To jeszcze idą za tę cenę?
Myślałem, że będzie wysyp i cena zleci .
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Templar
Zleciała z 700złBucholc Krok pisze:To jeszcze idą za tę cenę?Myślałem, że będzie wysyp i cena zleci .
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Na trójce kokosów się nie zbije i za 10 lat, tyle tego wyszło. Co innego dwójka. 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Właśnie otwarto pre-ordery na dodatek w edycji kolekcjonerskiej. Pudło identyczne jak w podstawce, ale kolory poprawione.
Szkoda tylko, że nie będzie płyty z muzyką.