SZACUN :D
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Re: SZACUN :D
wiadomo, ale bywałem w wielu lokalach , pubach w łodzi i jeszcze mnie tak zaszczyt mnie nie walnął ;].Adam pisze:to akurat zasługa muzy a nie miejsca :]
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Ja nawet tego nie znam. To by mnie zaszczyt nie kopnął 
No dobra, już znam, przesłuchałem - trochę mi zajeżdża celtyckimi klimatami
Równie dobrze mogliby to dla mnie w Brave puścić
Wiem, jestem ignorantem. Serdecznie przepraszam 

No dobra, już znam, przesłuchałem - trochę mi zajeżdża celtyckimi klimatami

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A co puszczli przed i po Tańcu? Pewnie jakiś syf.bladerunner22 pisze:Jak wczoraj puścili Taniec Eleny Lorenca i wszyscy w pubie naprawdę o pokaźnym rozmiarach, weszli na stół i zaczeli tańczyć , to poczułem się jak ktoś by mi wylał miód na moje serce. Warto żyć dla takich chwil. Polecam , miejsce.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Celtyckie? A Ty rozróżniasz muzykę folkową?hp_gof pisze:Ja nawet tego nie znam. To by mnie zaszczyt nie kopnął
No dobra, już znam, przesłuchałem - trochę mi zajeżdża celtyckimi klimatamiRównie dobrze mogliby to dla mnie w Brave puścić
Wiem, jestem ignorantem. Serdecznie przepraszam

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
66-tka liczy prawie 4000km, więc takich tabliczek jest tam sekstyliony. Cóż tam jedna tabliczka, popisana przez kibola z Polski...?
Tania sensacja i tyle.

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
I jeszcze szacun dla Radwańskiej, ona też pięknie grała i teraz jak wygra z Williams w finale to będzie 1. w rankingu WTA