James Bond: Main Theme (arr. D. Arnold and N. Dodd)
ma ktos z was to moze?

Pamietaj ze charakteryzacja moze zrobic swojeAdam pisze:nie ma to jak q dwa razy młodszy od bonda... <załamka>
co nie zmienia faktu, ze producenci juz szykuja klasyczne bondowskie postacie na dalsze dekady w kolejnych filmach z 007Adam pisze:nie będzie żądnego postarzenia q.. i nie muszę czekać na fotkę żeby wiedzieć jak ten koleś wygląda - na 20 parę lat mimo że ma chyba 30 już.
chyba śnisz.. dziadziuś po 50tce :Agent pisze:po za tym, nie zapominaj jak major boothroyd - Q - wygladal w Dr Now sumie rowiesnik Bonda
z tym jest jak z naszą reprezentacją piłkarską - wynik końcowy jest znany na starciebardziej mnie juz score Newmana martwi
cos czuje, ze roznica miedzy Q a Bondem w filmie Dr No jest gora 10-15 latAdam pisze:chyba śnisz.. dziadziuś po 50tce :Agent pisze:po za tym, nie zapominaj jak major boothroyd - Q - wygladal w Dr Now sumie rowiesnik Bonda
z tym jest jak z naszą reprezentacją piłkarską - wynik końcowy jest znany na starciebardziej mnie juz score Newmana martwi
http://www.mi6-hq.com/sections/articles ... =&id=03207Adam pisze:Kleinman powraca do bonda i rezyserii/konceptu czołówkifuck yeah