Mój ulubiony numer z tej ścieżkiTemplar pisze:W dzieciństwie to z milion razy oglądałem, nadal jeszcze puszczają od czasu do czasu na TVPkiedyśgrześ pisze:film pewnie zapomniany

http://www.youtube.com/watch?v=MkPGPN7Z ... ure=relmfu
Mój ulubiony numer z tej ścieżkiTemplar pisze:W dzieciństwie to z milion razy oglądałem, nadal jeszcze puszczają od czasu do czasu na TVPkiedyśgrześ pisze:film pewnie zapomniany
Ulubiony soundtrack Hornera, pewnego mojego internetowego znajomego, który jest fanbojem Jamesa. Ciekawostka, krótko pobrzmiewa tu drobny motywik, który po 11 latach stanie się tematem pięknej kolędy w Grinchkiedyśgrześ pisze: tak, czy siak dla mnie płyta z tego filmu jest od początku do końca genialna
Bardzo ładne, szkoda, że płyta stara i droga, a tak fajna okładkaTemplar pisze:Ja bardzo lubię *batteries not included
Z podobnych klimatów, poza batteries dobre jest toJa lubię całą tą swingową atmosferę, Horner robił tego sporo więcej, nawet jakiś temat przewodni do "dobranocki o rybach", czy czymś takim, mgliście to pamiętam, a ile z tego napisał sam? kit z tym