Pełna zgoda.bartex9 pisze:Nieee, tylko nie Zimmer. Superman to dla mnie synonim orkiestry. A jak pomyślę, że nie będzie tematu Williamsa tylko znowu coś w stylu Batmana to robi mi się słabo. God, why?!
Za jakie, kuźwa, grzechy!?

Pełna zgoda.bartex9 pisze:Nieee, tylko nie Zimmer. Superman to dla mnie synonim orkiestry. A jak pomyślę, że nie będzie tematu Williamsa tylko znowu coś w stylu Batmana to robi mi się słabo. God, why?!
Spokojnie PawełPaweł Stroiński pisze:Cóż. Domyślałem się tego angażu, kiedy Hans powiedział, że robi "superhero movie, which shouldn't be named."
Poziom wypowiedzi w tym wątku po prostu na poziomie subtelności Tomasza z Akwinu
Tematu Williamsa nie będzie, bo Hans mówił wprost, że by nawet nie próbował.
Mam dziwne poczucie, że nie tylko wy sracie w gacie przed tym projektemAgent pisze:Spokojnie PawełPaweł Stroiński pisze:Cóż. Domyślałem się tego angażu, kiedy Hans powiedział, że robi "superhero movie, which shouldn't be named."
Poziom wypowiedzi w tym wątku po prostu na poziomie subtelności Tomasza z Akwinu
Tematu Williamsa nie będzie, bo Hans mówił wprost, że by nawet nie próbował.jedynie sobie żarty z hansa stroimy
moze zimmer zaskoczy pozytywniea moze nie
![]()
przekonamy sie w przyszlym roku
"mroczny" to chyba jakiś nowy eufemizm na brak pomysłu, "będzie mroczenie" jednoznaczne z "nie wiemy co robimy"lis23 pisze:...film ma być " mroczną " opowieścią o Supermanie, więc jest obawa o powrót muzyki z Batmanów.
Porównujesz Djawadiego do Zimmera?Wojtek pisze:A jakbyś się dowiedział, że do remaku Łowcy Androidów muzykę będzie pisał Ramin Djawadi, to chyba też byś nie był zbyt zadowolony, co?