sprawdz czy doszedl pm ode mniebartex9 pisze:Zrobiłem ripa. Zainteresowani na PW. Tylko brakuje tracku 15. Zniknął mi w ogóle z playlisty na tej chińskiej stronce. Lisie, działa Ci ten utwór?

sprawdz czy doszedl pm ode mniebartex9 pisze:Zrobiłem ripa. Zainteresowani na PW. Tylko brakuje tracku 15. Zniknął mi w ogóle z playlisty na tej chińskiej stronce. Lisie, działa Ci ten utwór?
Jeszcze do niego nie doszedłem, ale sprawdziłem - za pierwszym razem nie wszedł ale za drugim już tak i działabartex9 pisze:Zrobiłem ripa. Zainteresowani na PW. Tylko brakuje tracku 15. Zniknął mi w ogóle z playlisty na tej chińskiej stronce. Lisie, działa Ci ten utwór?
załatw takiego linka do The Dark Knight RisesMystery Man pisze:U mnie leci z tego linka, ale spróbuj przez ten, najedź na pierwszy track z playlisty Main Title - Young Peter, obok pojawi się znaczek play, naciskaj go, włączy się player z całym soundtrackiem
http://music.sina.com.cn/yueku/i/2815809.html
Widzę, że mnie ktoś uprzedziłZrobiłem ripa. Zainteresowani na PW. Tylko brakuje tracku 15. Zniknął mi w ogóle z playlisty na tej chińskiej stronce. Lisie, działa Ci ten utwór?
E tam, ta elektronika i dziwne zagrywki np. końcówka "Ben's Death" są tu najfajniejszelis23 pisze:tylko ta elektronika i dziwne zagrywki trochę wkurzają, np. druga polowa " The Spider Room "
Jeden raz możnaAdam pisze:jesteście zboczeniw takiej parszywej opcji słuchać tego scoru
poczekajcie parę dni na ripa z cd.
Niemal każdy utwór ma w sobie coś świetnegolis23 pisze:O, kurka, druga połowa " Saving New York " jest świetna, a już się trochę wystraszyłem w połowie, gdy pojawiły się te dziwne, ostre uderzenia w fortepian
Chyba tygodnipoczekajcie parę dni na ripa z cd.
Dokładnie ;PMystery Man pisze: Niemal każdy utwór ma w sobie coś świetnego![]()