Harry Gregson-Williams Prince of Persia?

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#61 Post autor: Adam » czw lut 11, 2010 13:16 pm

Myślisz że tylko Ty? ;-) Ja to do dziś przechodzę z zamkniętymi oczami.. chyba jak każdy?
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#62 Post autor: Wawrzyniec » czw lut 11, 2010 13:19 pm

Szkopuł w tym, że właśnie ja tej gry nie przeszedłem :oops:
Ja to do dziś przechodzę z zamkniętymi oczami
Jak to, do dzić :?: To masz dalej tę grę na komputerze :?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#63 Post autor: Adam » czw lut 11, 2010 13:21 pm

mam, najczęsciej jak wpada do mnie mała chrzesnica to jest w uzyciu... dzieci trzeba na wartościowych tytułach wychowywać a nie na szicie. jest sporo takich gier które mam, ale to nie temat tutaj na dyskusję bo znów będzie offtop :) powiem tyle że dobrze iż jest DosBOX 8)

a jakbyś nie wiedział że mozna mieć prinsa dalej to :

http://princeofpersia.ppa.pl/
Ostatnio zmieniony czw lut 11, 2010 13:36 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL

bladerunner

#64 Post autor: bladerunner » czw lut 11, 2010 13:32 pm

. stary prince to było coś

w najnowszego grałem na sonce, zero klimatu jak dla mnie w ogóle ubisoft nie robi ostatnio dobrych gier, skusiłem się na avatara jakąś specjalną edycje z figurką jake sully :shock: . ciekawe czy shit czy nie.

http://www.youtube.com/watch?v=evtZDGZdiz8

popatrzcie sobie ciekawe czy ktoś zgadnie kto to skomponował :P jak brzmi tytuł tego kawałka.?

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#65 Post autor: Wawrzyniec » czw lut 11, 2010 13:39 pm

A mnie się ten najnowszy "Prince of Persia" bardzo podoba. :) Doskonale się bawiłem grając w tę grę, do tego bardzo fajna i pomysłowa jest ta postać księżniczki Eliki :) Zakończenie trochę kontrowersyjne, ale przynajmniej nie jest schematycznie. Dla mnie świetna gra i trochę nawet żałuję, że film nie będzie w oparciu o pomysł z tej gry.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#66 Post autor: Adam » czw lut 11, 2010 13:40 pm

muzę do gry AV robił C.Thomas
#FUCKVINYL

bladerunner

#67 Post autor: bladerunner » czw lut 11, 2010 13:41 pm

ale mi chodzi o te w linku :)

Turek

#68 Post autor: Turek » czw lut 11, 2010 13:42 pm

Ady tam, ten ostatni Prince to to zupełnie mi nie podszedł. Takie bezsensu wg. mnie jest robienie drugiej gry niby o tym samym a jednak znacznie innej... Trylogia od Piasków, przez Duszę i Dwa Trony była najlepsza. A i muza w nich miodna, zwłaszcza w grze :D

bladerunner

#69 Post autor: bladerunner » czw lut 11, 2010 13:49 pm

nikt nie wie co to a nuta jabłońskiego?

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#70 Post autor: Mystery » czw lut 11, 2010 14:57 pm

bladerunner20 pisze:nikt nie wie co to a nuta jabłońskiego?
Jeśli ktoś, gdzieś, kiedyś użył jabłońskiego to musi być to My name is Lincoln z Wyspy :)

bladerunner

#71 Post autor: bladerunner » czw lut 11, 2010 15:04 pm

tak to to dzięki Mystery Man :o

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#72 Post autor: Wawrzyniec » czw lut 11, 2010 17:22 pm

@bladerunner20

No wiesz z tym, że to nuta Jablonsky'ego to już trochę sprawa dyskusyjna, ale nie żebym tutaj offtopa tworzył :wink:
Ady tam, ten ostatni Prince to to zupełnie mi nie podszedł. Takie bezsensu wg. mnie jest robienie drugiej gry niby o tym samym a jednak znacznie innej... Trylogia od Piasków, przez Duszę i Dwa Trony była najlepsza. A i muza w nich miodna, zwłaszcza w grze
A mi znowu ta gra zdecydowanie bardziej podobała się od Trylogii Piasków :) Bardzo mi się podobała oprawa graficzna, taka baśniowa, ciekawe krainy i bardzo pomysłowa ta postać Eliki :) Po za tym Prince zdecydowanie bardziej mi się podobał z tej nowszej gry. Jak dla mnie jest zdecydowanie bardziej sympatyczny, taki trochę cool, a jak trzeba to i fajnym i nienatrętnym i niezbyt częstym lolem strzeli 8) :wink:

bladerunner

#73 Post autor: bladerunner » czw lut 11, 2010 17:32 pm

nie no dla mnie tragedia :) ta nowa odsłona a postać kobitki no wiesz oddałbym jej swoje dziewictwo za to, że mnie tak ciągle ratowała z opresji gdybym je jeszcze posiadał
:P

Nikt z was nie grał w avatara?
Ostatnio zmieniony czw lut 11, 2010 17:33 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#74 Post autor: Bucholc Krok » czw lut 11, 2010 17:32 pm

bladerunner20 pisze:. stary prince to było coś
Wszyscy podniecali się ruchami bohatera. :) Ja to chyba przechodziłem na kodach, ale wydaje mi się, że i tak nie skończyłem. Męczyły mnie te wszystkie korytarze..

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#75 Post autor: Wawrzyniec » czw lut 11, 2010 18:00 pm

Punkt pierwszy: W "Avatara" nie grałem.

Punkt drugi: A mnie się właśnie ta postać Eliki bardzo podoba. Gdyż mimo, że ratuje i nie pozwala bohaterowi zginąć, to wcale to nie czyni tej gry łatwiejszej. Po za tym uważam, że Książe i Elika tworzą naprawdę zgrany duet i podczas gry sprawiało mi to sporą przyjemność :) No nie wiem, dla mnie ta gra to świetna zabawa :D
Bucholc Krok pisze:Wszyscy podniecali się ruchami bohatera. :) Ja to chyba przechodziłem na kodach, ale wydaje mi się, że i tak nie skończyłem. Męczyły mnie te wszystkie korytarze..
Jak najbardziej Ciebie rozumiem. Mnie też już po czasie te wszystkie korytarze zaczęły męczyć, wdarła się monotonnia i raczej gry nie przeszedłem dla tego, że nie umiałem, tylko mi się już jakoś nie chciało.
Zdecydowanie bardziej wolałem grać poźniej w Alladyna :)

ODPOWIEDZ