Harry Gregson-Williams Prince of Persia?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
mam, najczęsciej jak wpada do mnie mała chrzesnica to jest w uzyciu... dzieci trzeba na wartościowych tytułach wychowywać a nie na szicie. jest sporo takich gier które mam, ale to nie temat tutaj na dyskusję bo znów będzie offtop
powiem tyle że dobrze iż jest DosBOX 
a jakbyś nie wiedział że mozna mieć prinsa dalej to :
http://princeofpersia.ppa.pl/

a jakbyś nie wiedział że mozna mieć prinsa dalej to :
http://princeofpersia.ppa.pl/
Ostatnio zmieniony czw lut 11, 2010 13:36 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
. stary prince to było coś
w najnowszego grałem na sonce, zero klimatu jak dla mnie w ogóle ubisoft nie robi ostatnio dobrych gier, skusiłem się na avatara jakąś specjalną edycje z figurką jake sully
. ciekawe czy shit czy nie.
http://www.youtube.com/watch?v=evtZDGZdiz8
popatrzcie sobie ciekawe czy ktoś zgadnie kto to skomponował
jak brzmi tytuł tego kawałka.?
w najnowszego grałem na sonce, zero klimatu jak dla mnie w ogóle ubisoft nie robi ostatnio dobrych gier, skusiłem się na avatara jakąś specjalną edycje z figurką jake sully

http://www.youtube.com/watch?v=evtZDGZdiz8
popatrzcie sobie ciekawe czy ktoś zgadnie kto to skomponował

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A mnie się ten najnowszy "Prince of Persia" bardzo podoba.
Doskonale się bawiłem grając w tę grę, do tego bardzo fajna i pomysłowa jest ta postać księżniczki Eliki
Zakończenie trochę kontrowersyjne, ale przynajmniej nie jest schematycznie. Dla mnie świetna gra i trochę nawet żałuję, że film nie będzie w oparciu o pomysł z tej gry.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@bladerunner20
No wiesz z tym, że to nuta Jablonsky'ego to już trochę sprawa dyskusyjna, ale nie żebym tutaj offtopa tworzył
Bardzo mi się podobała oprawa graficzna, taka baśniowa, ciekawe krainy i bardzo pomysłowa ta postać Eliki
Po za tym Prince zdecydowanie bardziej mi się podobał z tej nowszej gry. Jak dla mnie jest zdecydowanie bardziej sympatyczny, taki trochę cool, a jak trzeba to i fajnym i nienatrętnym i niezbyt częstym lolem strzeli

No wiesz z tym, że to nuta Jablonsky'ego to już trochę sprawa dyskusyjna, ale nie żebym tutaj offtopa tworzył

A mi znowu ta gra zdecydowanie bardziej podobała się od Trylogii PiaskówAdy tam, ten ostatni Prince to to zupełnie mi nie podszedł. Takie bezsensu wg. mnie jest robienie drugiej gry niby o tym samym a jednak znacznie innej... Trylogia od Piasków, przez Duszę i Dwa Trony była najlepsza. A i muza w nich miodna, zwłaszcza w grze

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Punkt pierwszy: W "Avatara" nie grałem.
Punkt drugi: A mnie się właśnie ta postać Eliki bardzo podoba. Gdyż mimo, że ratuje i nie pozwala bohaterowi zginąć, to wcale to nie czyni tej gry łatwiejszej. Po za tym uważam, że Książe i Elika tworzą naprawdę zgrany duet i podczas gry sprawiało mi to sporą przyjemność
No nie wiem, dla mnie ta gra to świetna zabawa
Zdecydowanie bardziej wolałem grać poźniej w Alladyna
Punkt drugi: A mnie się właśnie ta postać Eliki bardzo podoba. Gdyż mimo, że ratuje i nie pozwala bohaterowi zginąć, to wcale to nie czyni tej gry łatwiejszej. Po za tym uważam, że Książe i Elika tworzą naprawdę zgrany duet i podczas gry sprawiało mi to sporą przyjemność

Jak najbardziej Ciebie rozumiem. Mnie też już po czasie te wszystkie korytarze zaczęły męczyć, wdarła się monotonnia i raczej gry nie przeszedłem dla tego, że nie umiałem, tylko mi się już jakoś nie chciało.Bucholc Krok pisze:Wszyscy podniecali się ruchami bohatera.Ja to chyba przechodziłem na kodach, ale wydaje mi się, że i tak nie skończyłem. Męczyły mnie te wszystkie korytarze..
Zdecydowanie bardziej wolałem grać poźniej w Alladyna