Euro 2012
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Euro 2012
Hiszpania-Włochy 1:0
Irlandia-Chorwacja 0:1
Irlandia-Chorwacja 0:1
Ja bym powiedział, że wykończenia jedynieMystery Man pisze:Portugalia ma bardzo fajny skład, tyle, że brakuje im na szpicy klasowego napastnika.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Drugi, nie chcę mi powtarzać, więc kopiuję:Koper pisze:Wawrzyniec, ale Ci Twoi Niemcy (Niemcy? Murzyn, dwóch Polaków, dwóch miłośników Koranu i jakiś Hiszpan)77
Polacy mają reprezentantów co nie mówią po polsku, więc naprawdę z rzucanie takich uwag, jest śmieszne.Coś masz nieaktualne zdjęcie.Tomek pisze:Wawrzek, jesteś pewien, że kibicujesz Niemcom?Wawrzyniec pisze::
To nie jest drużyna na Euro. Marin, Trochowski, Tasci, Aogu nie grają podczas tego Euro. A nawet Sami Khedira, ojciec urodzony w Tunezji, matka Niemka, urodzony w Stuttgarcie. Mario Gomez, też rodzicie mieszkający w Niemczech z czego matka Niemka, urodzony w Riedlingen, Mesut Özil, urodzony w Gelsenkirchen w rodzinie, która już trzecie pokolenie mieszka w Niemczech. Mam dalej wymieniać, czy może jeszcze nadmienić, że wszyscy mówią płynnie po niemiecku.
Zarzucanie pewnej drużynie piłkarzy z zagranicznymi korzeniami, samemu kibicując reprezentacji, gdzie dwóch piłkarzy nie zna języka tego kraju, dla jakiego kraju, jest trochę jak rzucanie kamieniami we własnej szklarni.![]()

A mecz, jak mecz. 1:0, 3 punkty, facet fantom na trybunach

Jestem zadowolony. I tak liczy się efekt końcowy.
Dzisiejsze wyniki:
Hiszpania - Włochy 0:0
Irlandia - Chorwacja 2:1
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Hiszpania - Włochy 2:0
Irlandia - Chorwacja 1:1
Irlandia - Chorwacja 1:1
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Hiszpania - Włochy 2:0
Irlandia - Chorwacja 0:1
Irlandia - Chorwacja 0:1
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I tylko genialny Wawrzyniec nie popadł w latynoski orgazm i słusznie wytypował remis. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Gdyby nie ten patałach Torres, trafił bym idealnie 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Włosi trójką obrońców, Hiszpania bez napastników, powinno być chyba na odwrót
Na papierze powinno być 4:0 dla Hiszpanii, ale Włochy pokazały charakter i to, że wcale tacy słabi nie są (jednak Rosja jest rzeczywiście mocna, skoro tak ich rozbiła). Tak też Włosi pozytywnie zaskoczyli, a ze strony Hiszpanów spory zawód.

Gdyby tego patałacha Toressa wprowadzili trochę wcześniej to ja bym trafił idealnienadszyszkownik Kilkujadek pisze:Gdyby nie ten patałach Torres, trafił bym idealnie

Villi nie ma i reszta nie wiedziała co z piłką zrobić, mieli parę świetnych okazji to te lamusy zamiast strzelać to stoją i patrzą do kogo by tu podać. Pod koniec Torres się pojawił to już wiedzieli do kogo, tylko on to by nawet do pustej bramki nie trafił