Za to muzyka klasa - może nic super duper, wszystko to już słyszeliśmy, ale jak dla mnie przerasta ten film-wydmuszkę.
Widzisz, są gusta i guścikiMefisto pisze:Tak jak myślałem - film jest mega durny i facepalmowy, bardziej od War Horse
Za to muzyka klasa - może nic super duper, wszystko to już słyszeliśmy, ale jak dla mnie przerasta ten film-wydmuszkę.
ale tam miała i sens i moclis23 pisze:nawet we " Władcy Pierścieni " była równie patetyczna przemowa Aragorna przed bitwą pod Czarną Bramą
fakt, wizualnie film jest ok, ale to trochę za mało, jak na "satysfakcjonujący"jak dla mnie, film ma klimat, budowany dzięki scenografii, kostiumom, charakteryzacji i efektom specjalnym, świetnie wygląda mroczny, zgniły las, sanktuarium, sala tronowa Raveny, krajobrazy podczas wędrówki " drużyny Śnieżki "
Dla mnie fabularnie też jest ok, fajny jest sam początek z narracją, jest kilka ciekawych odstępstw od kanonicznej wersji Śnieżki ( co najmniej dwa ), są świetne krasnoludy, no i, oczywiście jest świetna Ravena, mi to wystarczy.Mefisto pisze:
fakt, wizualnie film jest ok, ale to trochę za mało, jak na "satysfakcjonujący"
no to film słaby.Mefisto pisze:a cycków nie ma - jak się Charlize rozbiera to pokazują plery