Wątpię, gdyż ja od lat zawsze oglądam galę Oscarów, Mystery zresztą też, więc będziesz miał ostrą konkurencję z tym kto pierwszy poda tego newsabladerunner20 pisze:obejrzę gale oskarów na żywo. ciekawe czy Hans pokona w końcu Turbodymomena:)
jak tak to dowiecie się o tym pierwsi
Hans Zimmer - Sherlock Holmes
- Wawrzyniec
 - Hans Zimmer
 - Kontakt:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
						wg mnie kandydatów jest 3 - Avatar, Up i Hurt Locker. Hurt locker dostanie jesli przyjmą załaożenia te co w poprzednich latach - czyli Gustavy, Rahmany itd.. Avatar jesli przyjmą zasadę titanika sprzed 15 lat.. A Up, jesli przyjmą zasadę że dajemy jak wszyscy. Nie chce mi się wierzyć by Hansu czy Desplat się tutaj liczyli.

NO CD = NO SALE
						- 
				bladerunner

- 
				bladerunner

- Wawrzyniec
 - Hans Zimmer
 - Kontakt:

Spoko tylko akademię gówno obchodzą moje czy Twoje, czy całego świata odczuciabladerunner20 pisze:avatar Adam jest dla mnie ścieżką gorsza od sherlocka. up nie słyszałem jeszcze i hurt lockera też nie. myślę ze desplat odpadł już dawno
NO CD = NO SALE
						- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

Moim zdaniem wygra Avatar (widziałem wczoraj teledysk na VH1 czy jak tam oni się nazywają - chała). Ale wcale się nie zdziwię, gdy to będzie Zimmer. Nawet chciałbym, żeby to był SH.. wtedy to by się działo na forum..Adam Krysiński pisze:Avatar jesli przyjmą zasadę titanika sprzed 15 lat.. A Up, jesli przyjmą zasadę że dajemy jak wszyscy. Nie chce mi się wierzyć by Hansu czy Desplat się tutaj liczyli.
- 
				bladerunner

- Wawrzyniec
 - Hans Zimmer
 - Kontakt:

Dbajmy o porządek na forum, gdyż w końcu to nasze, każdego z nas forum:
Prosze na tematy Oscarowe pisać tutaj:
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic.php?t=765

Prosze na tematy Oscarowe pisać tutaj:
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic.php?t=765
#WinaHansa #IStandByDaenerys
						- 
				bladerunner

film to jeden z lepszych jaki widziałem ostatnio na przestrzeni pół roku 
powtarzałem i powtórzę jeszcze nie porównuje filmów ale ostatnio często bywam w kinie i avatar niestety to trochę gniot jak dla mnie, nawet przy sherlocku, byłem jeszcze na book of eli, no też film nie za dobry, ale muzyka mniam.
inny film camerona terminator 2 to dla mnie świętość.

powtarzałem i powtórzę jeszcze nie porównuje filmów ale ostatnio często bywam w kinie i avatar niestety to trochę gniot jak dla mnie, nawet przy sherlocku, byłem jeszcze na book of eli, no też film nie za dobry, ale muzyka mniam.
inny film camerona terminator 2 to dla mnie świętość.