Tyle że Williams przed IJ4 miał Gejszę, Monachium i SWIII a Zimmer przed Incepcją miał ... Kod Da Vinci?Paweł Stroiński pisze:A Tintin i War Horse to najlepsze ścieżki Williamsa od Indiany Jonesa 4?
Bardzo śliczna, dostojna ścieżka z kilkoma momentami czystego powera, która ma bardzo dużo elementów wspólnych z Airbenderem, jak i Lady in the Water, czy nawet Osadą (niektóre melodie są zresztą podobne w brzmieniu lub narastaniu instrumentów). Nie dziwię się reakcji Olka, szczególnie, że on się lubuje w takich klimatach. Płytkę bym co prawda uciął o dosłownie 5 minut, ale poza tym nie mam zastrzeżeń - Howard jakiego lubię. Ciekawe, jak się w filmie sprawuje.muaddib_dw pisze:I prawdą jest, że najlepsza praca Howarda od AirbenderaMi się podoba
O, to właśnie, też tak miałem - problemem tej partytury jest surowość muzyki akcji i brak utworu na miarę " Flow Like Water ".Mefisto pisze:Bardzo śliczna, dostojna ścieżka z kilkoma momentami czystego powera, która ma bardzo dużo elementów wspólnych z Airbenderem, jak i Lady in the Water, czy nawet Osadąmuaddib_dw pisze:I prawdą jest, że najlepsza praca Howarda od AirbenderaMi się podoba
Mefisto pisze:Bardzo śliczna, dostojna ścieżka z kilkoma momentami czystego powera, która ma bardzo dużo elementów wspólnych z Airbenderem, jak i Lady in the Water, czy nawet Osadą (niektóre melodie są zresztą podobne w brzmieniu lub narastaniu instrumentów). Nie dziwię się reakcji Olka, szczególnie, że on się lubuje w takich klimatach. Płytkę bym co prawda uciął o dosłownie 5 minut, ale poza tym nie mam zastrzeżeń - Howard jakiego lubię. Ciekawe, jak się w filmie sprawuje.
To akurat złe porównanie, bowiem pomiędzy nimi nie było innych kompozycji, ponadto to nie ta sama liga, faktem jest natomiast, że są "najlepsze" bowiem jak wszyscy wiemy John poniżej pewnego (bdb) poziomu nie schodzi:DPaweł Stroiński pisze:A Tintin i War Horse to najlepsze ścieżki Williamsa od Indiany Jonesa 4?
Nadrabia liryką i utworami klimatycznymi. Uważam, że Howard zrobił i tak wiele jak dla takiego filmu.DanielosVK pisze:Nie jestem w stanie nazwać tej pracy dobrą. Czy wy słyszycie tą akcję? Przecież to jakaś miałka trailerówka jest.
Mi się podoba.DanielosVK pisze:Jestem fanem Howarda.