FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- karcharoth
- Jestem Żydem
- Lokalizacja: Wrocław, niekiedy Kargowa, ale głównie Planet Armstrong
Re: 5. Festiwal Muzyki Filmowej - Kraków - 24 - 26 Maj 2012
Ktoś pisałby się na ustawkę na jakieś piwko po sobotnim koncercie? Możnaby zlądować w tym barze przy bramie F. co rok temu 

"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po sobotnim
Jak już miałoby nastąpić spotkanie to ja optuje nie ostatniego dnia. Nie lepiej po piątkowym koncercie?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- karcharoth
- Jestem Żydem
- Lokalizacja: Wrocław, niekiedy Kargowa, ale głównie Planet Armstrong
Będe tylko na Goldenthalu, więc lipa. No ale jeśli ktoś zachowa resztki mocy na sobotę, to chętnie bym się ustawił.
"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No a ja tylko w czwartek, więc siłą rzeczy wszyscy się nie zgadają tak jak chcą 

Wyprzedane, mnie się udało kupić dzisiaj od klientki, której nie pasowała dataWojtek pisze:Bilety już wszystkie wyprzedane? Bo próbuję dorwać gdzieś bilet na Kilara.

Będę więc na Kilarze i optuję za piątkiem

Ja będę w piątek i w sobotę, ale tylko na sobotni koncert udało mi się bilet zdobyć, także jak chcecie w piątek gdzieś wyskoczyć to dajcie tutaj info gdzie i kiedy, żebym też wiedział 

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
No ja myślę, że i piątek i sobota (a wewnątrzredakcyjnie z wiadomych przyczyn też czwartek) wchodzą w grę jeśli chodzi o ustawki. W jakich godzinach w ogóle przyjeżdżacie do Krk? Wszyscy dadzą radę odnaleźć swoje hostele? 

- Wojteł
- John Williams
Cholera, ja też właśnie próbuję odkupić od kogoś, ale wszyscy sprzedają albo na pachnidło, które mnie nie interesuje, albo na Goldenthala, ktorego już mamAlthazan pisze:Wyprzedane, mnie się udało kupić dzisiaj od klientki, której nie pasowała dataWojtek pisze:Bilety już wszystkie wyprzedane? Bo próbuję dorwać gdzieś bilet na Kilara.![]()
Będę więc na Kilarze i optuję za piątkiem

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Jakby ktoś był chętny, to mam do sprzedania po kosztach karnet na sektor A.
Niestety coś mi wypadło i raczej mogę być tylko na Pachnidle, a udało mi się wygrać wejściówki na pierwszy dzień, więc to mnie ratuje. W sumie ok, bo najbardziej mi na tym zależy, ale szkoda mi reszty strasznie
Niestety coś mi wypadło i raczej mogę być tylko na Pachnidle, a udało mi się wygrać wejściówki na pierwszy dzień, więc to mnie ratuje. W sumie ok, bo najbardziej mi na tym zależy, ale szkoda mi reszty strasznie

Za ile byś sprzedał? To może ja jeszcze sprzedam swój bilet na sobotę i wtedy wykorzystam karnet na piątek i sobotęDexter pisze:Jakby ktoś był chętny, to mam do sprzedania po kosztach karnet na sektor A.
Niestety coś mi wypadło i raczej mogę być tylko na Pachnidle, a udało mi się wygrać wejściówki na pierwszy dzień, więc to mnie ratuje. W sumie ok, bo najbardziej mi na Pachnidle zależy, ale szkoda mi reszty strasznie

Jakby co to odpisałem na PW od Ciebie, powinno dojść 

Templar był pierwszy 

Templar to konik!!!!
jemu nie sprzedawaj! 

#FUCKVINYL