INTRADA- 15.05.2012- STAR TREK V (2CD) + LISTONOSZ ZAWSZE...
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Re: INTRADA- 15.05.2012- STAR TREK V (2CD) + LISTONOSZ ZAWSZ
To się dopiero okaże, jak ludziska swoje kopie dostaną 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A waluty idą w górę. Impreza robi się coraz mniej ciekawa.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Nominowany do Emmy
Jak Grecję ze strefy euro wypierdolą, to dopiero cała ta impreza z kupowaniem płyt, nabierze barw 

Re: INTRADA - 15.05.2012 - STAR TREK V (2CD) + EROTYK Z LAT
Tego Listonosza oglądałem tylko raz jako nastolatek na małym czarno-białym telewizorze. Pamiętam z tego filmu tylko tą jedną scenę, gdy po raz pierwszy zobaczyłem, że stół w kuchni może służyć do innych celów niż tylko do przygotowania posiłków. Dla osoby, która miała po 13-14 lat, to było jak inicjacja seksualna.Adam pisze:
The Album
03. Kitchen Love 3:21
Dzisiaj taka scena pewnie i na 10-latku nie zrobi wrażenia, podobne rzeczy to już w telenowelach przemycają.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mnie to nie bawi, bo jeszcze mi nie rozliczyli 2 transakcji w euro.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jak Grecję ze strefy euro wypierdolą, to dopiero cała ta impreza z kupowaniem płyt, nabierze barw

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Nominowany do Emmy
Mnie to też wcale nie bawi, ale co poza uśmiechem nam pozostało
Jak wczoraj chciałem zamówić 2 tytuły i jak mi na liczniku Paypalowym wyskoczyło prawie 250PLN, to aż usiadłem z wrażenia
Ta 'zabawa', robi się na chwilę obecną, naprawdę mało opłacalna.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Mnie to też wcale nie bawi, ale co poza uśmiechem nam pozostało
Wyjazd do Grecji i założenie partii?

250zł to prawie jak za płyty kupowane u żółtych.Jak wczoraj chciałem zamówić 2 tytuły i jak mi na liczniku Paypalowym wyskoczyło prawie 250PLN, to aż usiadłem z wrażeniaTa 'zabawa', robi się na chwilę obecną, naprawdę mało opłacalna.