FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: 5. Festiwal Muzyki Filmowej - Kraków - 24 - 26 Maj 2012
nie wiadomo. tylko gala Kilara będzie rejestrowana. ale czy puszczą to na żywo? szczerze wątpię.
#FUCKVINYL
Na pewno ten festiwal odbędzie się 24-26 maja? Bo teraz sprawdzam program TVP 2 i jedyna muzyczna rzecz jaką dają na natenie w tym terminie to:
24.05.2012
03:30 (nie 15:30, a 3:30 w nocy!)
Art Noc - Bobby McFerrin - Człowiek Orkiestra
Resztę programu wypełniają Barwy szczęścia, Bulionerzy, Rodzinka.pl, Kocham Cię Polsko, Kabarety oraz filmy: "Operacja Kondor" i "Agent XXL 2". Czy któraś z tych pozycji ma coś wspólnego z festiwalem?
Przecież, aż się prosi, aby puszczać filmy z muzyką Kilara. Czyżby tak drogie były dla TVP prawa autorskie do wyświetlania "Ziemi Obiecanej"? Zwłaszcza, że ten film jest bardzo długi i można go wyświetlać w dwóch częściach, więc dwa wieczory byłyby zapełnione. Do tego specjalne wydania Kocham Kino z Krakowa, dokumenty o gwiazdach festiwalu, obszerne fragmenty poszczególnych koncertów i w końcu byśmy poczuli, że Dwójka jest patronem medialnym imprezy.
A może Dwójka nie jest patronem medialnym FMF? Może to pomyłka w druku, albo ja coś źle przeczytałem.
A może mi ktoś wytłumaczy, jakie jest zadanie patrona medialnego na takiej imprezie?
24.05.2012
Resztę programu wypełniają Barwy szczęścia, Bulionerzy, Rodzinka.pl, Kocham Cię Polsko, Kabarety oraz filmy: "Operacja Kondor" i "Agent XXL 2". Czy któraś z tych pozycji ma coś wspólnego z festiwalem?
Przecież, aż się prosi, aby puszczać filmy z muzyką Kilara. Czyżby tak drogie były dla TVP prawa autorskie do wyświetlania "Ziemi Obiecanej"? Zwłaszcza, że ten film jest bardzo długi i można go wyświetlać w dwóch częściach, więc dwa wieczory byłyby zapełnione. Do tego specjalne wydania Kocham Kino z Krakowa, dokumenty o gwiazdach festiwalu, obszerne fragmenty poszczególnych koncertów i w końcu byśmy poczuli, że Dwójka jest patronem medialnym imprezy.
A może Dwójka nie jest patronem medialnym FMF? Może to pomyłka w druku, albo ja coś źle przeczytałem.
A może mi ktoś wytłumaczy, jakie jest zadanie patrona medialnego na takiej imprezie?
no więc nie będzie na żywo koncertu Kilara w tv, chyba że ten program tv zaktualizują za parę dni.swordfish pisze: Bo teraz sprawdzam program TVP 2 i jedyna muzyczna rzecz jaką dają na natenie w tym terminie to:
24.05.2012
jest, nie przeoczyłeś.A może Dwójka nie jest patronem medialnym FMF? Może to pomyłka w druku, albo ja coś źle przeczytałem.
zadań jest wiele, zależy wszystko od pozycji patrona medialnego oraz wyłożonych funduszy i wielu ustaleń między organizatorem na sponsorami. TVP2 ma koncert Kilara rejestrować i to jest jednym z jej zadań. Tak KBF informowało w prasówce. A czy coś się zmieniło do dziś to nie wiem. Ale jak zakładałem od razu - koncert najprawdopodobniej nie będzie puszczony w tv na żywo, tylko kiedyś tam później, na co wskazuje program. Nie gorączkujcie się tak Panowie - od 5 edycji nic nie było w TV, więc cierpliwie poczekajmy terazA może mi ktoś wytłumaczy, jakie jest zadanie patrona medialnego na takiej imprezie?

#FUCKVINYL
Niby nikt muzyki filmowej nie słucha, a biletów na piątek (i czwartek też) to już nigdzie nie ma
Na Allegro został tylko jeden na czwartek, sektor B w cenie nominalnej jakby kogoś interesowało.

wczoraj mój kumpel kupił w pkt obsługi turystycznej na rynku. więc jeszcze są - wszyscy dostali swoje pule i sobie nimi dysponują, jedni sprzedali szybko, inni może jeszcze mają?
#FUCKVINYL
Znaczy, w którymś z tych:Adam pisze:wczoraj mój kumpel kupił w pkt obsługi turystycznej na rynku. więc jeszcze są - wszyscy dostali swoje pule i sobie nimi dysponują, jedni sprzedali szybko, inni może jeszcze mają?
InfoKraków
ul. św. Jana 2
tel. (48 12) 421 77 87
czynny codziennie w godz. 10.00-18.00
InfoKraków
Pawilon Wyspiańskiego, pl. Wszystkich Świętych 2
tel. (48 12) 616 18 86
czynny codziennie w godz. 9.00-17.00
InfoKraków
ul. Powiśle 11
tel. (48) 513 099 688
czynny codziennie w godz. 9.00-17.00
czy w jeszcze innym punkcie?
Dzwoniłem do tych trzech i nigdzie już nie mieli, tylko na sobotę i na Eventimie też są tylko na sobotę.
To niech TVP 2 wyemituje koncert Kilara w jego 80. urodziny, czyli 17. lipca - data byłaby idealna. Ale o godzinie dostępnej dla większości, np. o 21:00 zaraz po "R jak rozwód". A potem powtórka dla nocnych portierów o 2:00 w nocy.
Czy po koncertach bez problemu wrócę do centrum komunikacją miejską? 
Z tego co sprawdzałem, to niby tak, ale wolę się jednak upewnić

Z tego co sprawdzałem, to niby tak, ale wolę się jednak upewnić

na puszkę sardynek się szykuj, ale wrócisz. ludzie od 3 lat tak wracają i żyją 

#FUCKVINYL
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
W krakowie mozna te smieszne unijne rowerki wypozyczyc za darmo? U nas takie sa
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer