A bardziej doraźną formą będzie ban (bez znaczenia na przynależność, czy nie do portalu).
Niestety nie strzykam forsą z d. jak gołąb kałem. Zresztą z dzielnic północnych będzie wystarczająca reprezentacja.Arthur pisze:Bucholz a ty będziesz?
No to może czas oddać do czyszczenia garnitur..Ghostek pisze:Dopóki nie będę musiał stawiać się na policji w roli świadka w sprawie morderstwa, czy ciężkiego pobicia, jest mi wszystko jedno. :]
Czyli jak zachorujesz, to od razu Cię wypierdalają, nawet bez odprawy?Adam pisze:nie wiem co tu jest więcej do rozumienia.. pracuję po 12 godz dziennie, dobrze mi za to płacą i przyzwyczajony jestem od lat że u mnie nie ma czegoś takiego jak wolne czy urlop.
Przecież Ty cały dzień na forum siedzisz... Chyba, że ta praca jest jak urlop, to się nie dziwię, że urlopów czy wolnych nie dająAdam pisze:pracuję po 12 godz dziennie, dobrze mi za to płacą i przyzwyczajony jestem od lat że u mnie nie ma czegoś takiego jak wolne czy urlop.
Może to jego praca jest.Tomek pisze:Przecież Ty cały dzień na forum siedzisz...Adam pisze:pracuję po 12 godz dziennie, dobrze mi za to płacą i przyzwyczajony jestem od lat że u mnie nie ma czegoś takiego jak wolne czy urlop.
TaaWawrzyniec pisze:Może to jego praca jest.Ja też chcę przesiadywać dniami na forum i aby mi jeszcze płacili.