Mefisto pisze:Może zapowiedź przyszłych lat

No chyba, że tak...
Adam pisze:dokładnie. jak widać większośc rzeczy należy do varese, stąd będą oryginalne wersje z ich płyt oraz dosłownie parę ze składanek (np Alien Trilogy w wypadku trójki). dodatkowo varesowe alieny i ten album (poza normalnymi sklepami) będzie mozna nabyć w sklepiku festiwalowym na festiwalu (i pewnie i inne płyty varese).
No ale chyba dostać Aliens Deluxe to tam raczej nie będzie można?
Adam pisze:ale najważniejszym elementem tej kompilacji będzie zamieszczone w niej 10 minut niepublikowanej muzy z Czasu Honoru

wybrałem z Bartkiem parę utworów, z których Universal sobie miał wybrać 10 min - kładłem w sumie głowę że wybiorą właśnie te dwa traki. Będzie to długi i potężny symfoniczno-chóralny utwór „Czas Wojny” troche w stylu Gladiatora, który to kończył koncert festiwalowy w Krakowie - kto był to go skojarzy z ostatnich paru minut koncertu, a który z racji długości (Bartek nie zgodził się by go ilustrator pociął) nie załapał się do żadnej sceny w serialu, i oczywiście na wydany score również nie, mimo moich usilnych błagań i żądań

drugi trak to "Powrót" - muza z ostatniej sceny 4 sezonu.
A ten fragment z Wiedźmina? Bo to mnie akurat interesuje.
Adam pisze:koncert Kilara jako jedyny będzie w publicznej TV, ta gala 80lecia będzie transmitowana. nie wiadomo jeszcze czy na żywo czy będzie to retransmisja, ale TVP2 będzie to rejestrować.
Pewnie po roku, tak jak koncert Morricone, i pewnie o porze w stylu 14:00 albo 2:30 w nocy... Po co się męczyć, realizować to, jak odbiór tego przez TV będzie znikomy.