W komiksach ma tych pojemników więcej, u pasa, może to nie jest realistyczne ale tak to wymyślono, wersja z pajęczyną wystrzeliwaną bezpośrednio z dłoni do mnie nie przemawia, poza tym, tamten pająk mie posiadał pajęczego zmysłu, a to mogłoby ciekawie wypaść w filmie.Templar pisze:
Wiem, ale to, że było w komiksie to nie znaczy, że jest realistyczne, już właśnie bardziej przemawia do mnie to, że z ciała mu wychodzi sieć, a nie z małego pojemnika, w którym by się co najwyżej zmieściła nić na 3 piętro
THE AMAZING SPIDERMAN (2012) - JAMES HORNER
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: THE AMAZING SPIDERMAN (2012) JAMES HORNER?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Tamten pająk, to znaczy który? Bo chyba nie mówisz o pająku Raimiegolis23 pisze:tamten pająk mie posiadał pajęczego zmysłu, a to mogłoby ciekawie wypaść w filmie.

- lis23
Tak, mówię właśnie o nim, więcej Spider Manów na dużym ekranie nie byłoTemplar pisze:
Tamten pająk, to znaczy który? Bo chyba nie mówisz o pająku Raimiego

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

To coś kiepsko oglądałeś, bo pajęczy zmysł był w filmie, m.in. bójka w szkole w pierwszej części albo scena w której Octopus rzuca samochodem w kawiarnię w dwójce i jeszcze parę innych scen.lis23 pisze:Tak, mówię właśnie o nim, więcej Spider Manów na dużym ekranie nie było
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Naszła mnie taka szatańska myśl, która jak się z nią z Wami podzielę to włosy Wam stanął z przerażenia: Otóż sądzę, że ciekawie by było, gdyby za temp-track posłużył jakiś RCP-score.
Young przy "Priest" osiągnął świetny efekt. A Horner co pokazał przy "Avatarze" i "Karate Kid" świetnie potrafi takie rcp-anthemy okraszać swoją orkiestrową muzyką i tak mógłby powstać, fajny przebojowy, ale też nie ubogi technicznie score. Prawda, że to iście diaboliczna myśl, za którą powinno mnie się wysłać do kamieniołomów na 10 lat ciężkiej pracy? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Young przy "Priest" osiągnął efekt co najwyżej dobry, a pewnie byłby lepszy, gdyby nie był zniewolony ograniczeniami narzuconymi przez producentów. Ale Horner, skoro sam z siebie zaczął, to może i tutaj się RCP poinspiruje. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Jaka znowu diaboliczna myśl, przecież ten Spider-man będzie właśnie tak brzmiałWawrzyniec pisze:Naszła mnie taka szatańska myśl, która jak się z nią z Wami podzielę to włosy Wam stanął z przerażenia: Otóż sądzę, że ciekawie by było, gdyby za temp-track posłużył jakiś RCP-score.![]()
![]()
Young przy "Priest" osiągnął świetny efekt. A Horner co pokazał przy "Avatarze" i "Karate Kid" świetnie potrafi takie rcp-anthemy okraszać swoją orkiestrową muzyką i tak mógłby powstać, fajny przebojowy, ale też nie ubogi technicznie score. Prawda, że to iście diaboliczna myśl, za którą powinno mnie się wysłać do kamieniołomów na 10 lat ciężkiej pracy?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oby, oby
Gdyż o ile Youngowi wyszło, o tyle Doyle'owi przy "Thorze" już nieszczególnie. Ale w końcu to James, czy jak to Adam mówi Roy, więc powinno być dobrze.
A myśl dlatego diaboliczna, gdyż większość forum, chce, aby tak właśnie nie było.

A myśl dlatego diaboliczna, gdyż większość forum, chce, aby tak właśnie nie było.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze:Naszła mnie taka szatańska myśl, która jak się z nią z Wami podzielę to włosy Wam stanął z przerażenia: Otóż sądzę, że ciekawie by było, gdyby za temp-track posłużył jakiś RCP-score.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- lis23
Ale nie było to należycie wyeksponowaneTemplar pisze:
To coś kiepsko oglądałeś, bo pajęczy zmysł był w filmie, m.in. bójka w szkole w pierwszej części albo scena w której Octopus rzuca samochodem w kawiarnię w dwójce i jeszcze parę innych scen.
" Dardevil " był słabym filmem ale tam fajnie pokazano zmysł głównego bohatera, trochę mi tego zabrakło w Spider Manie.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
A co w tym dziwnego? Hornerowi Sony wydało sporo prac, na dodatek Titaniciem zapewnił im kupę kasykiedyśgrześ pisze:Adam pisze:score wyda na cd Sony Classical![]()

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
nie Horner , tylko Celinka jak już coś
.

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Ale jakby nie Horner, to nie było by Celinki i kaskinie Horner , tylko Celinka jak już coś![]()