Star Trek: First Contact Limited Edition Complete
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Star Trek: First Contact Limited Edition Complete
Niech lepiej skończy to pajacowanie z podawaniem pełnej wartości towarów.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
DanielosVK pisze:Amazon szuka brzmienia

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Mefisto pisze:DanielosVK pisze:Amazon szuka brzmienia

Ja mam nadzieję, że InPostu nie wybiorą, zawsze mam z nimi problemy, poleconych nie chcą dostarczać innym osobom w mieszkaniu, mojemu ojcu nie chcieli dać przesyłki do mnie
Ale największe lamerstwo to zostawianie tych zwykłych przesyłek obciążonych blaszką na wycieraczce, szczególnie, że w budynku są u mnie skrzynki, gdzie każdy może wrzucić list, już 2 razy ich za to opierdzielałem. Ciekawe ile takich listów do mnie nie dotarło, bo ktoś sobie wziął je z tej mojej wycieraczki.

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Zaraz
Jakieś prawo miało wejść z euro-skrzynkami w roli głównej 

No już jest, ja je mam właśnie od dawna, ale w InPoście to chyba niewidomych zatrudniają, wracam z pół roku temu do domu, a tam koperta leży na wycieraczce, patrzę, a tu list do mnie, obciążony blaszkąkiedyśgrześ pisze:ZarazJakieś prawo miało wejść z euro-skrzynkami w roli głównej

EDIT:
Przypadkiem znalazłem artykuł sprzed kilku dni:
http://www.nowiny.rybnik.pl/artykul,270 ... iazek.html
nie podali nazwy operatora, ale pewnie chodzi o InPost, swoją drogą śmieszne jest, że polecone dostarczają tylko do rąk własnych, a zwykłymi dzielą się z całym blokiem

ja tam nigdy nie miałem problemu i listy od nich zawsze lądują w skrzynce - z reguły z hukiem przez te blaszki, no ale są
Zresztą kto by tam chciał sobie rachunki moje przywłaszczać? 

Wy tu gadu gadu o pierdołach a syn Goldsmitha zmarł..
#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Dla niego nie ma już Final Frontier, śpij spokojnie Joel

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Gdzie jest źródło tej informacji? Ja to widzę tylko na Onecie, ale w tym przypadku źródłem jest to forum.
Swoją drogą facet mógł mieć już od dwóch tygodni swój własny wątek, stosowny na tą chwilę, ale pewien narzekacz mój zapał powstrzymał, a Joel cokolwiek ciekawy, zaangażowany w ruchy semi-polityczne, taki ichni rydzykowiec (oczywiście bez wątku religijnego), kontestator oficjalnej sceny.
Swoją drogą facet mógł mieć już od dwóch tygodni swój własny wątek, stosowny na tą chwilę, ale pewien narzekacz mój zapał powstrzymał, a Joel cokolwiek ciekawy, zaangażowany w ruchy semi-polityczne, taki ichni rydzykowiec (oczywiście bez wątku religijnego), kontestator oficjalnej sceny.
Doreen Ringer-Ross, W-ce Prezes BMI ds. Filmu i Telewizji - przekazała to info dziś w nocy czasu polskiego na stronie organizacji.kiedyśgrześ pisze:Gdzie jest źródło tej informacji? Ja to widzę tylko na Onecie,
#FUCKVINYL
Amerykańskiego. Ale dostawa zwykłą pocztą, nie kurierem.Bucholc Krok pisze:Z którego Amazonu?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A coś się u nich zmieniło w ogóle? Jakieś 10-12 lat temu też szły 3 tygodnie. Ale przez PP.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Bucholc Krok pisze:Jakieś 10-12 lat temu też szły 3 tygodnie.