Kto jak kto, ale Ty akurat Mystery, nie powinieneś był dać się oszukaćMystery Man pisze: Bo kolejny raz wszystkich oszukali, tym razem zakłamującą rzeczywistość, skrzętnie przygotowaną suitą

Kto jak kto, ale Ty akurat Mystery, nie powinieneś był dać się oszukaćMystery Man pisze: Bo kolejny raz wszystkich oszukali, tym razem zakłamującą rzeczywistość, skrzętnie przygotowaną suitą
Marek Łach pisze:Ostatnie 2 strony tego tematu to miód na moje serce.
Marek Łach pisze:Najbardziej mnie bawi patrzenie, jak obrońcy badziewia odszczekują grzecznie to wszystko, co mówili przed premierą.
Dlatego przy wklejeniu suity powstrzymałem się od dalszych komentarzyTomek pisze:Kto jak kto, ale Ty akurat Mystery, nie powinieneś był dać się oszukać
my, posiadacze popkorn mózgów, to mamy klawe życie - tyle fajnych scorów wychodzi i wreszcie jest czego słuchać po latach posuchy
jak ktoś dotrwał i przesłuchał cały score to niech mi powie z jakich kawałków niby zrobili tą suitę, bo mnie to cholernie ciekawi bo ta suita po zapoznaniu się z niecała pierwszą połową płyty śmierdzi mi teraz fejkiem. na projekt nie czekałem, ale suita rozbudziła nadzieje - zresztą nie tylko moje co było widać po postach. a tutaj takie coś wyszłoMystery Man pisze:skrzętnie przygotowaną suitą
Lejesz miód na serce, Ty normalny jesteś?!Marek Łach pisze:Ostatnie 2 strony tego tematu to miód na moje serce.
Z czystej ciekawości postanowiłem sprawdzić pierwszych kilka numerów Battleshipa.Adam pisze:ten score to jakiś koszmartrack nr 3 to najgorsza i najbardziej wrednie asłuchalna kakofonia jaką słyszałem do dawna. Gra o Tron przy tym to geniusz słuchalności. nie wiem skąd ta w miarę suita niby, chyba z 2 częsci albumu, ale nie dotrwałem nerwowo do 10 traka nawet..