SZACUN :D
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: SZACUN :D
Brrr... Dobra aż tak to mnie nie interesuje. Ja ludziom do łóżek nie zaglądam. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mało jest takich ludzi?Wawrzyniec pisze:A jakże. Nie ma żony,
Samotnik to raczej by siedział z dala od ludzi. Poza tym jeśli jednak samotnik to nic dziwnego, że nie ma żony.samotnik,

Wielu polityków krzyczy. Jedni głośno, drudzy cicho.głośno krzyczy

i jest anty,
Jest w opozycji.
a więc pewnie ma co do ukrycia.
Już Palikot zaglądał mu do gaci i niczego nie znalazł.

A na grzyba mu baba na starość? Już lepiej jakaś gosposia do roboty by się przydała. Pieniądze ma, więc może zatrudnić. Żona by mu się do wszystkiego wpieprzała.A po za tym ten cały "romans" ze Szczypińską to nie można było traktować poważnie. Zresztą później sam Prezes się od niego dystansował.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W tym kraju (i nie tylko w tym) to się słowem nie można odezwać, żeby nikogo nie urazić, nie powiedzieć czegoś skandalicznego, rasistowskiego, seksistowskiego albo godzącego w czyjeś uczucia religijne...
Żart stary ale jary a w PO jak pewnie w każdej partii można oszukiwać czy kraść, byleby wypowiadać się z polityczną poprawnością...
Żart stary ale jary a w PO jak pewnie w każdej partii można oszukiwać czy kraść, byleby wypowiadać się z polityczną poprawnością...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
PAP pisze:518 tysięcy podpisów słuchaczy zebrali autorzy audycji w pierwszym programie publicznego włoskiego radia RAI, którzy prowadzili na antenie kampanię na rzecz obniżenia kosztów polityki i pensji parlamentarzystów, radnych oraz polityków wszystkich szczebli. (...) Akcję poparli znani włoscy intelektualiści i artyści, wśród nich astrofizyk Margherita Hack i kompozytor Ennio Morricone.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To trochę jak z ostatnią płytą Springsteena, który ponoć objawia na niej światu, jak bardzo się brzydzi ludźmi bogatymi. Zwłaszcza sobą i swoimi milionami.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Paweł Stroiński TVP 2 godz. 17:20 , dzisiaj . Reszta jest milczeniem

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEE WYGRANEJ

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Inna sprawa, że kilka (dwa? trzy?) pytań było akurat pod niego. 
Swoją drogą myślałem, że będzie jakaś pogadanka, bo trafiłem akurat na napisy końcowe do filmu o Komedzie. A tu niespodzianka.

Swoją drogą myślałem, że będzie jakaś pogadanka, bo trafiłem akurat na napisy końcowe do filmu o Komedzie. A tu niespodzianka.
Jutro powtórka rano, mogę nagrać, tylko w SD, bo TVP jeszcze nie uruchomiło HD na DVB-T