No to jedź na chłopaków, życzę udanych łowówbladerunner22 pisze:hp_gof fail ja tam jadę dla chłopaków w głównej mierze, a nie dla Kilara przecież. Ogarnijcie się wreszcie panowie .

Szczerze mówiąc, z całego repertuaru Kilar najbardziej mnie kręci

No to jedź na chłopaków, życzę udanych łowówbladerunner22 pisze:hp_gof fail ja tam jadę dla chłopaków w głównej mierze, a nie dla Kilara przecież. Ogarnijcie się wreszcie panowie .
to jeszcze mogę dać Ci kolejny argumenthp_gof pisze:Oooooo, jak mi przykro, wytrąciłeś mi z ręki ostatni argument, żeby jechać, jaka szkoda!![]()
![]()
bladerunner22 pisze:chętny ktoś ze mną na ten hotel ? http://www.trzykafki.pl/noclegi/hostel-ceny
Wychodziło by wtedy po 45 zł za noc, a jeżeli w 3 - osoby to jeszcze taniej ...
Może zapowiedź przyszłych latTomek pisze: Rozumiem występowanie utworów powiązanych z twórcami, którzy występowali na festiwalu, ale co tu robią takie rzeczy jak Star Wars, Siedmiu wspaniałych, Star Trek i Titanic
skoro album zawiera muzę ze wszystkich edycji, tak i wszystko co jest na trakliście na fmf być musiało. pierwsza edycja fmf była dawno i niektórzy mogą już nie pamiętać, ale praktycznie wszystko to było grane - poza Muchą i Big chyba.Tomek pisze:Rozumiem występowanie utworów powiązanych z twórcami, którzy występowali na festiwalu, ale co tu robią takie rzeczy jak Star Wars, Siedmiu wspaniałych, Star Trek i TitanicRozumiem, że to powiązane chyba jest z jakimś tam galowym koncertem ogólnej muzyki filmowej, który się kiedyś tam odbył, tyle, że te rzeczy "psują" nawet fajny zestaw tej kompilacji. To samo z "Dzwonnikiem z Notre Dame" - rozumiem, że był jakiś koncert disneyowski, ale to jakiś mega-tani chwyt
dokładnie. jak widać większośc rzeczy należy do varese, stąd będą oryginalne wersje z ich płyt oraz dosłownie parę ze składanek (np Alien Trilogy w wypadku trójki). dodatkowo varesowe alieny i ten album (poza normalnymi sklepami) będzie mozna nabyć w sklepiku festiwalowym na festiwalu (i pewnie i inne płyty varese).Tomek pisze:i jakie będą wykonania - podejrzewam, że część z wydań Varese (Kaczmarek, Shore, AVP, Matrix), część z ich re-recordingów (Obcy2, Obcy 3).