HE-MAN - SCORE Z BAJKI NA CD (14.05.2012) !!!
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: HE-MAN - SCORE Z BAJKI NA CD (14.05.2012) !!!
Ja mam z Amazonem dziwnie. Wczoraj do mnie przyszedł John Carter, który zamawiałem jakiś tydzień-dwa po Rambo 2, którego jeszcze nie ma...
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A nie uprzedzali na stronie, że dostawa może zabrać więcej czasu?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
To nie z Amazonem, tylko z pocztą, względnie urzędem celnymPaweł Stroiński pisze:Ja mam z Amazonem dziwnie. Wczoraj do mnie przyszedł John Carter, który zamawiałem jakiś tydzień-dwa po Rambo 2, którego jeszcze nie ma...

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
nawet Rambo im nie podołałMefisto pisze:To nie z Amazonem, tylko z pocztą, względnie urzędem celnymPaweł Stroiński pisze:Ja mam z Amazonem dziwnie. Wczoraj do mnie przyszedł John Carter, który zamawiałem jakiś tydzień-dwa po Rambo 2, którego jeszcze nie ma...

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
geniusz! nic się nie zestarzały te tematy.. ahh klasyka
szkoda tylko że wydanie słabe - zero książeczki no i mastering b.słaby, część brzmi jak zgrane z winyla.. na tylniej okładce bezpiecznie dali o tym ostrzeżenie.. ale w sumie za taką marną cenę nie spodziewałem się kunsztu. trzeba będzie namierzyć pozostałe bajkoosty wydane w tej serii
dalej dalej nogi gadżeta!

dalej dalej nogi gadżeta!

#FUCKVINYL