I tak też, aby sprowadzić dyskusję na właściwy tor, polecam ten ostatni utwór z trzeciej płyty:
http://www.youtube.com/watch?v=p7OhHDTRGEA
Coś pięknego. Idealny utwór na koniec.

Marek Łach pisze:Pogrywam sobie w Skyrima od paru dni
Raczej nie, choć za dużo to ja nie grałem, kilkanaście godzin u kumpla tylkoMarek Łach pisze:Soule jak dotąd brzmi jak przyjemna, w miarę elegancka tapetka, trochę ginąca wobec niesamowitych widoczków. Ale dopiero zacząłem, czy później trafi się coś ciekawego?
Nie wiem czy to pozytywna opinia.Marek Łach pisze:Pogrywam sobie w Skyrima od paru dni, Soule jak dotąd brzmi jak przyjemna, w miarę elegancka tapetka, trochę ginąca wobec niesamowitych widoczków
Chyba jednak nie. Ja nie wiem jak się soundtrack ma względem score'u. Znaczy się, czy jest chronologiczny. I czy już było w grze "Watch the Skies".Marek Łach pisze:Ale dopiero zacząłem, czy później trafi się coś ciekawego?
Byłem ostatnio zajęty, więc trochę mało grałem - zresztą mi nie do końca odpowiada ten całkowicie otwarty świat w grach Bethesdy. Ale gram od czasu do czasu i jest w porządku.Wawrzyniec pisze:Marek, jak tam polowanie na smoki, jak muzyka?![]()
Już nie rób ze mnie drugiego Adama.Marek Łach pisze:Muzyka mogłaby być jednak lepsza, trochę brakuje jej pazura - nie mówię oczywiście o tych chóralnych fragmentach, ale tym, co snuje się w tle przez 90% czasu gry. Nie mogę uwierzyć, że Ty, wróg smęcenia i plumkania jesteś w stanie namiętnie słuchać tego game score'a.