Słyszałem, że film zarobił w Chinach 30 mln w 10 dniAdam pisze:i cóż po tych reckach skoro za pół roku nikt nie będzie o tym pamiętał?

Słyszałem, że film zarobił w Chinach 30 mln w 10 dniAdam pisze:i cóż po tych reckach skoro za pół roku nikt nie będzie o tym pamiętał?
Tylko, że Giacchina wydają i co z tego?Adam pisze:i cóż po tych reckach skoro za pół roku nikt nie będzie o tym pamiętał?Gjaczin ma pecha, tak jak pecha miał Basil z co 2 filmem, gdzie dopiero po 20 latach score został zauważony przez nowe a czesto pierwsze wydanie.
30 milionów w 10 dni w Chinach? W tych Chinach, gdzie ludzie na środku wioski na pustyni budują wieżowiec ze złotymi rzeźbami w środku bo nie mają co z pieniędzmi zrobić?Mystery Man pisze:Słyszałem, że film zarobił w Chinach 30 mln w 10 dni
Prawda? Nie to co Tyler, którego każda praca przechodzi do annałów... nudy i nijakościAdam pisze:i cóż po tych reckach skoro za pół roku nikt nie będzie o tym pamiętał?
to jest nagranie zwykłego dvd9 na mniejszą płytę br i tyle, 5 min robotylis23 pisze:płyta jednowarstwowa, 25 GB,
Czyli to będzie jakość DVD i nie warto kupować? - miałem zamiar kupić " Tarzana " i " Pocahontas " ale liczyłem wtedy na porządne wydania tylko bez dodatków.Adam pisze:
to jest nagranie zwykłego dvd9 na mniejszą płytę br i tyle, 5 min roboty- ten sam przekręt zrobili z edycją kinowych lotrów.
Cena jest niższa o połowę, standardowe wydanie filmu Disneya na BD to 1190 zł.kiedyśgrześ pisze:60 PLN za Blu-ray to niska cena? Chyba Lisa przygięło
Za 1190 zł to można kupić 5 odtwarzaczy, ale wiem o co biegalis23 pisze:Cena jest niższa o połowę, standardowe wydanie filmu Disneya na BD to 1190 zł.
119 złkiedyśgrześ pisze:Za 1190 zł to można kupić 5 odtwarzaczy, ale wiem o co biegai dlatego nie kupuję w Empiku
Droczę się
uważam, że to za drogo, dlatego kupuję płyty bez polskich napisów, często za granicą, taniej