HE-MAN - SCORE Z BAJKI NA CD (14.05.2012) !!!
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: HE-MAN - SCORE Z BAJKI NA CD (14.05.2012) !!!
Jak się ma mało forsy to żadne głosy serca nic nie zdziałają.Wawrzyniec pisze:Opłacalne, nieopłacalne, po ile stoi euro, po ile stoi dolarNormalnie jakbym słyszał maklerów giełdowych. A gdzie kierowanie się głosem serca, gdzie piękno muzyki? Czyż to nie jakoś muzyki jest najważniejsza i co do niej czujemy?
A nie mają darmowej wysyłki od jakiejś kwoty?nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Bez jaj, ale skoro płyta kosztuje niecałe 7 euro, a francuski Amazon za wysyłkę do Polski żąda ponad 18 euro,
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Tylko Francja, Belgia, Monako, Luksemburg i Szwajcaria. Ale na brytyjskim będzie chyba import, już nawet jest, ale bez możliwości zamawianiaBucholc Krok pisze:A nie mają darmowej wysyłki od jakiejś kwoty?

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
To niech się...Templar pisze:Tylko Francja, Belgia, Monako, Luksemburg i Szwajcaria.Bucholc Krok pisze:A nie mają darmowej wysyłki od jakiejś kwoty?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I zostaną zadupnym Amazonem.Templar pisze:Tylko Francja, Belgia, Monako, Luksemburg i Szwajcaria.
Szkopy powinny mieć.Ale na brytyjskim będzie chyba import, już nawet jest, ale bez możliwości zamawiania
I tak nie będzie towarów z importu. Chociaż japończyki by się przydały.kiedyśgrześ pisze:Kiedy ten Amazon w Polsce i czy będzie najdroższy na świecie?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
oczywiście, że tak, biorąc pod uwagę tutejsze zarobkikiedyśgrześ pisze:czy będzie najdroższy na świecie?

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Czyli powrót na ziemięMefisto pisze:oczywiście, że tak, biorąc pod uwagę tutejsze zarobkikiedyśgrześ pisze:czy będzie najdroższy na świecie?

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
A mało wam jeszcze wszelakiej maści Amazonów? Przecież nasza rodzima wersja byłaby co najwyżej kiepska imitacją z gównianym asortymentem i wysokimi cenami.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Mało, nie mało, pod koniec zeszłego roku pojawiła się plotka o powstaniu Amazon.pl, pożyjemy zobaczymy 

Były też ploty, że Amazon przejmie Merlina, jeszcze zanim Empik próbował to zrobić 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
o tym wejściu Amazonu też coś słyszałeś, czy ja tu coś konfabulujęTemplar pisze:Były też ploty, że Amazon przejmie Merlina, jeszcze zanim Empik próbował to zrobić

Tak, też były ploty, nawet w marcu jakieś nowe widziałem, że to kwestia tygodni.kiedyśgrześ pisze:o tym wejściu Amazonu też coś słyszałeś, czy ja tu coś konfabuluję
To już nie słyszeliście, że plany odwołane?Templar pisze:Tak, też były ploty, nawet w marcu jakieś nowe widziałem, że to kwestia tygodni.kiedyśgrześ pisze:o tym wejściu Amazonu też coś słyszałeś, czy ja tu coś konfabuluję

Przetestowali firmy wysyłkowe (Inpost) i wyszło im, że musieliby do interesu dopłacać...

Kto im w ogóle ten Inpost polecił to nie wiem (albo sami wybrali, bo najtańszy)...

Nastepna próba pewnie za 5-10 lat

Wydaje mi się, że radio podawało (tok fm)... Ale może to niesprawdzone? Ostatnio jednak dostałem przesyłkę z amerykańskiego amazona długo po terminie i z widocznym udziałem Inpostu...